• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo pravi haos - šta će ovaj čovjek u ekipi?!

Autor Dragan Šutvić

Reprezentativci Portugala su navodno veoma nezadovoljni ponašanjem svoje najveće zvijezde, koja na ovom Mundijalu ne doprinosi ekipi.

 kristijano ronaldo doveo gosta u katar  Izvor: Instagram

Kristijano Ronaldo je po svemu sudeći napravio haos u ekipi Portugala nakon što ga je selektor Fernando Santoš izbacio iz ekipe, a engleski mediji objavili su nove detalje o stanju u svlačionici te ekipe.

Kristijano Ronaldo je žestoko kritikovan zato što je samo otišao sa terena dok su njegovi saigrači slavili trijumf protiv Švajcarske (6:1) i plasman u četvrtfinale, a poslije toga je "isplivalo" da je pretio da će napustiti kamp reprezentacije u Kataru. Nakon toga, on je navodno odbio i da trenira sa rezervistima, već je trenirao sa prvotimcima koji su nastupili od početka do kraja, iako je odigrao samo 20-ak minuta.

Prema pisanju engleskih medija, personalizovani trener Kristijana Ronalda Riki Regufe pridružio se kampu reprezentacije u Kataru i mnogima unutar ekipe nije jasno šta će on tamo.

"Niz igrača ne shvata razlog zbog kojeg se on pridružio reprezentaciji", piše "Dejli mejl" i dodaje da je Regufe uvijek kraj ekipe, čak i u danima kada Portugal igra utakmice. Ono što dodatno iritira sve je to da nijednom drugom igraču nije dozvoljeno da ima goste tokom Svjetskog prvenstva.

Regufe i Ronaldo bliski su od kada je CR7 igrao za Real Madrid i od tada je bio čest na njegovim večerama, žurkama, skupocjenim ljetovanjima i na ceremonijama dodjele nagrada. I sada je opet tu, dok Kristijano pravi haos.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC