• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza Mundijala (19. dan): Hit prvenstva protiv Ronalda - a onda novi okršaj fudbalskih velesila!

Autor Dragan Šutvić

Ove subote biće stavljena tačka na četvrtfinalnu fazu Mundijala. Preostala dva para su Maroko - Portugal (16.00) i Engleska - Francuska (20.00) - ovako smo tipovali!

 mondijal maroko portugal engleska francuska  Izvor: ANADOLIA/SERHAT ÇAĞDAŞ

Prvog dana vikenda odigraće se još dvije utakmice četvrtfinala Mundijala u Kataru.

Prije nove dnodnevne pauze, snage će odmjeriti hit prvenstva Maroko i Portugal, te branilac titule Francuska i Engleska, koja će protiv trenutnog vladara planete pokušati da ponovi uspjeh iz Rusije 2018. godine, gdje je stigla do polufinala.

Prva dva para četvrtfinalne faze (Hrvatska – Brazil i Holandija – Argentina) donijela su po bod Bojanu i Goranu, koji su se usudili da prognoziraju neriješen ishod nakon 90 minuta.

Ostatak naše sportske redakcije ostao je "kratkih rukava" – a ovako smo prognozirali preostala dva meča ove faze!

Izvor: MONDO

BOJAN

Portugal je za nijansu kvalitetniji i mislim da će eliminisati najprijatnije iznenađenje turnira. Engleska nema snage da se suprotstavi braniocu titule.

NEBOJŠA

Prognoziram pobjede Portugala i Francuske i dosta golova za ovu fazu takmičenja u Kataru.

HARIS

Iako su na papiru veliki favoriti, mislim kako Portugalcima danas neće biti lako protiv Maroka koji je pokazao svoj kvalitet, ali mislim da je afrička reprezentacija dostigla svoj maksimum. Od druge utakmice očekujem mnogo i vjerujem kako Francuska neće uspjeti savladati Engleze, barem ne u regularnih 90 minuta.

DRAGAN

Maroko je hit prvenstva, u dosadašnjem toku prvenstva je trijumfovao nad favorizovanim Belgijancima i Špancima i kao takav može da pokaže mnogo protiv Portugala, kojeg ''drmaju'' problemi po pitanju odnosa Kristijana Ronalda sa trenerom, ali i saigračima. U duelu dvije velesile, ne dajem prednost nijednoj reprezentaciji i ne bi me čudilo da i ovaj duel bude riješen tek nakon izvođenja penala.

ŽELJKO

Postoji velika mogućnost da obje utakmice završe penalima, ali dajem prednost Francuskoj koja ima jednog igrača koji može sve da riješi. Vidjećemo da li Maroko i dalje ima onu sjajnu energiju, ili će Portugal iskoristiti svoj uzlet kada su razbili Švajcarsku u osmini finala.

GORAN

Gledaćemo duel dvije selekcije koje su pokazale da igraju timski, a dok svi očekuju raspad Portugala zbog svega sa Ronaldom, mislim da bi im to mogao biti dodatan motiv. Francuska je po meni favorit u duelu sa Englezima.

Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC