• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Punac poznatog fudbalera spremao puč u Njemačkoj: Uhapšen zbog desničara i monarhije, a ćerka mu ljubi štopera Reala

Autor Haris Krhalić

Ni kriv ni dužan prethodnih dana u centru pažnje našao se David Alaba, jer je njegov punac uhapšen u Njemačkoj. On je, sa preko 20 osoba, planirao državni udar i povratak kralja!

 Punac Davida Alabe spremo puč Izvor: Instagram/shaliimaar/printscreen

Posljednjih dana u Njemačkoj pažnja javnosti bila je usmjerena na veliku aferu u kojoj je uhapšeno čak 25 ljudi. Navodno, oni su planirali puč u državi, a u organizaciji jedne Ruskinje našao se i punac poznatog fudbalera. Frank Hepner (62) takođe je uhapšen u ovoj akciji, a više detalja o njemu isplivalo je u javnost tek narednih dana.

Hepner je ugostitelj, vlasnik lanca restorana i šef kuhinje koji se posebno bavi specijalitetima iz Azije. Pored toga što je u "novoj Njemačkoj" nakon državnog udara i dolaska kraljevske porodice na vlast Hepner trebalo da bude zadužen za "kantine" po cijeloj zemlji, on je javnosti poznat i zbog zeta. Njegova ćerka Šalimar izabranica je Davida Alabe, fudbalera Real Madrida. Ovako izgleda Šalimar. 

Ovakav razvoj situacije sigurno će naštetiti ugledu porodice Hepner, ali svakako nije bio potreban ni Davidu Alabi. Istina, fudbaler Real Madrida nije mogao da kontoliše svog punca i zabrani mu učešće u desničarskoj akciji koja je za cilj imala povratak monarhije. Frank je uhapšen u zimovalištu Kicbil gdje ima restoran, a za sada nije poznato da li je on bio član organizacije "Građani Rajha" ili samo simpatizer ove ekstremističke ideologije.

Šalimar i David vjerovatno su se upoznali u Minhenu, gdje je reprezentativac Austrije godinama igrao za Bajern. Početkom 2022. godine njih dvoje su dobili sina. Pogledajte zajedničke fotografije Davida Alabe i njegove žene Halimar Hepner:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC