• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA POKRENULA ISTRAGU - brutalno kažnjava Argentinu: Ključnom igraču prijeti suspenzija za meč sa Hrvatskom!

Autor Haris Krhalić

Prostačke uvrede koje je uputio selektoru Holandije mogle bi da ga koštaju igranja u polufinalu, mada argentinski mediji to negiraju!

 FIFA pokreće istragu protiv Argentine Izvor: Profimedia

Ne prestaju da isplivavaju skandali sa meča Argentine i Holandije. Vidjeli smo meč na kome su svi bili jako nervozni, a sudija Mateu Lahoz koji je podijelio 16 žutih i jedan crveni karton nije pomogao da se smire strasti. Lionel Mesi se svađao sa protivničkim igračima, prozivali su ga napadači Holandije, on je prozivao sudiju, vidjeli smo i provokacije tokom penala... 

A ono što nismo do kraja vidjeli je sukob Emilijana Martineza i Luja Van Gala zbog koga Martinezu prijeti suspenzija za polufinalni meč sa Hrvatskom! Navodno je Martinez posle penala prišao Van Galu i rekao mu:

"Je*ao sam te dva puta, dva puta sam te je*ao, pe*erčino", aludirajući na dva penala koje je odbranio, a uz to je sam Van Gal poslije meča otkrio da mu je Martinez poručio da "manje priča" što je Martinez poslije meča i potvrdio:

"Čuo sam Van Gala kako govori: 'Imamo prednost u penalima, ako idemo na penale, pobijedićemo.' Mislim da mora da drži jezik za zubima."

Onaj koji nije držao jezik za zubima je sam Martinez, jer je golman Argentine javno poslije meča rekao da je sudija Mateu Lahoz uradio sve da izbaci njegov tim sa Mundijala.

"On je ubjedljivo najgori sudija na Svjetskom prvenstvu. Produžio je drugo poluvrijeme 10 minuta jer je htio da oni izjednače", izgovorio je Martinez.

Sada bi zbog svega toga mogao da propusti meč sa Hrvatskom! Index.hr prenosi da je FIFA izdala saopštenje u kome je otkrila da je otvorila disciplinski postupak protiv FS Argentine zbog kršenja članka 12 iz pravilnika koji se odnosi na nedolično ponašanje igrača i službenih lica, a "Indeks" navodi da se to upravo odnosi na uvrede koje je Martinez uputio Van Galu i zbog toga bi Argentina mogla da ostane bez golmana!

Rezerve Martinezu su čuvar mreže Viljareala Heronimo Rulji i iskusni golman River Plejta Franko Armani, ali obojica su ipak klasu ispod popularnog "Dibua" po kvalitetu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC