• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posljednji oproštaj od Miodraga Ješića: Crno-bijele legende i Zvezdina zvijezda zajedno na sahrani Partizanovca! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Tokom karijere Miodrag Ješić je po dva puta bio igrač i trener Partizana.

 Miodrag Ješić sahrana Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Bivši fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić poginuo je u 65. godini, a na njegovom oproštaju pojavile su se legende srpskog fudbala. Na ispraćaju nekadašnjeg reprezentativca pojavili su se bivši igrači partizana poput Saše Ilića, Vlade Čapljića, Nenada Bjekovića, Milivoja Ćirkovića, zatim veliki rival Vladimir Petrović Pižon, a na kraju i drugi ljudi iz domaćeg fudbala.

Ješić je rođen u selu Osečenica kod Mionice, a od 16. godine bio je član Partizana. Nakon šest godina u klubu dobio je priliku da debituje u seniorskom timu i u crno-bijelom dresu proveo je prvih pet godina karijere. Nakon toga igrao je u Turskoj za Altaj i Trabzon, a zatim jednu sezonu u Altaju i dvije u Partizanu prije nego što je završio igračku karijeru. Ubrzo je započeo da se bavi trenerskim poslom pa je pored OFK Beograda, Radničkog iz Niša i nekoliko timova iz regiona dva puta predvodio Partizan, a radio je i širom svijeta - uglavnom u Africi i Aziji! Pogledajte fotografije sa oproštaja od Miodraga Ješića:

Prije sahrane na Topčiderskom groblju komemoracija nekadašnjem igraču i treneru Partizana održana je na stadionu u Humskoj, gdje su o Ješiću govorili bivši golman Rade Zalad i kapiten crno-bijelih veterana Goran Kadenić.

Podsjećamo, Ješić je izgubio život u saobraćajnoj nesreći na putu Ruma - Jarak. On je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion koji je išao iz suprotnog pravca, a na internetu su se ubrzo pojavile fotografije automobila koji je potpuno uništen. Ova velika tragedija podsjetila je na smrt Ješićeve ćerke Jelene, koja je izgubila život nakon saobraćajne nesreće kada je imala samo 19 godina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC