• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Francuska u problemu, heroj pobjede nad Engleskom se POVRIJEDIO: Njegova BOMBA će se pamtiti, ali možda propusti Maroko!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bez njih dvojice će biti mnogo teže protiv Maroka!

 Francuska u problemu pred meč sa Marokom Izvor: Fonet/Francisco Seco/AP

Francuska je u problemu pred polufinalni meč Svjetskog prvenstva koji "trikolori" igraju sa Marokom u srijedu od 20 časova. Tim Didijea Dešana je desetkovan jer je bez čak šestorice zvijezda došao u Katar, tokom grupne faze im se povrijedio Lukas Ernandez i završio svoje učešće na turniru, a sada bi mogli da ostanu bez dvojice jako bitna igrača. 

Junak pobjede nad Engleskom u polufinalu, mladi vezista koji je fantastičnim pogotkom donio prednost svom timu Oreljan Čuameni povrijedio se i nije trenirao sa ekipom. Kako dobro obaviješteni "L'Ekip" javlja, on je doživio udarac u list protiv Engleske i neizvijestan je za taj duel.

Drugi igrač koji nije trenirao sa ekipom dva dana pred meč je štoper Dajo Upamekano, koji je bolestan i ostaje da se vidi da li će se oporaviti za Maroko. Čuamenija bi na mjestu zadnjeg veznog mogao da zamijeni Eduardo Kamavinga, dok su kandidati za mjesto pored Rafaela Varana u odbrani Žil Kunde, Ibrahima Konate i Vilijam Saliba.

Nije ni Maroko bez problema, pogotovo u odbrani. Najif Aguerd je propustio meč sa Portugalom kao i Nusair Mazraui, a tokom tog meča se povrijedio kapiten Roman Sais.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC