• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesijeva psovka od 19.000.000 lajkova! Leo pobijedio Hrvate, pa objavom "zapalio" Instagram! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Najbolji fudbaler današnjice opsovao u euforiji nakon plasmana u finale, ali bismo ovu riječ mogli da računamo i kao dio folklora, nešto što bi se i nama desilo.

 mesi psovkom zapalio internet  Izvor: Profimedia/Evrim Aydin / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Reprezentacija Argentine je u finalu Mundijal i više od 45 miliona ljudi je u euforiji zbog toga! Radost zbog pobjede nad reprezentacijom Hrvatske izazvala je mnogo emocija kod svakog Argentinca - selektor je zaplakao već na terenu, a Lionel Mesi opsovao na Instagramu!

Jedan od najboljih igrača svih vremena podijelio je nekoliko fotografija sa meča na svom profilu, uz poruku svima koji su vjerovali u njega i saigrače. Turnir je počeo loše, porazom od Saudijske Arabije (2:1), ali je Mesi povukao grupu igrača kojoj je kapiten i za sada ispunjavaju očekivanja navijača koji čekaju svjetsku titulu još od Maradoninog vremena i turnira 1986. godine. Zbog podrške koju dobijaju, Mesi se zahvalio navijačima.

"Vratili smo se i smogli snage da odigramo još jednu sjajnu utakmicu. Hvala puno svima koji su vjerovali ovoj grupi! Idemo, Argentino, je*ote!", napisao je na Instagramu Lionel Mesi, uz nekoliko fotografija sa meča protiv Hrvatske. Na prvoj od njih vidi se kako proslavlja pogodak sa Hulijanom Alvarezom, a momka kojem je nekada bio idol čvrsto drži u zagrljaju.

Ispod ove poruke odmah su se javili i Mesijevi saigrači iz nacionalnog tima. Objavu su komentarisali Anhel Di Marija, Lisandro Martinez, Rodrigo De Pol, Hulijan Alvarez, Alehandro "Papu" Gomez, Emilijano Martinez, Paulo Dibala, povrijeđeni Đovani Lo Selso, ali i neki bivši saigrači poput Ezekijela Lavecija, Marka Bartre, Karlosa Pujola, Deka, Đerara Deulofeua,...

Čini se da će mnogo poznatih fudbalera navijati za Lionela Mesija, koji 18. decembra ima priliku da osvoji Mundijal u dresu svoje reprezentacije i tako ispiše još jednu stranicu jedne od najvećih sportskih karijera u istoriji.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC