• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pobijedite, dobićete autobus pun prostitutki!" Berluskonijevo ludačko obećanje - hoće da padnu Milan ili Juve! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kontroverzni italijanski biznismen i političar obećao je neobičnu nagradu fudbalerima ako budu savladali nekog velikana.

 Silvio Berluskoni obećao igračima prostituke ako pobijede Milan i Juve Izvor: Tweet/Nicolò Schira

Nekadašnji premijer Italije Silvio Berluskoni (86) nastavlja da šokira javnost. Kontroverzni političar i biznismen, prvi čovjek Monce koja se takmiči u elitnom rangu, napravio je skandal jer je poručio svojim fudbalerima da će dobiti pun autobus prostitutki ukoliko savladaju nekog od velikana italijanskog fudbala.

Ovaj njegov govor trebalo je da bude dodatna motivacija igračima koji od dolaska Rafaela Paladina igraju u odličnoj formi i trenutno zauzimaju 14. poziciju na tabeli.  

"Pronašli smo dobrog, prijateljski raspoloženog trenera sposobnog da motiviše naše fudbalere. Igračima sam dao dodatnu motivaciju rekavši da ću im, pobijedimo li Milan, Juventus ili jedan od većih klubova, poslati pun autobus prostitutki u svlačionicu", rekao je Silvio Berluskoni. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, Silvio Berluskoni na čelu je Monce od septembra 2018. godine, kada je preuzeo ovaj tim i najavio velike planove. Za početak, uspio je ekipu da uvede u Seriju A i nije prestao sa ulaganjima, a klub trenutno djeluje stabilno i nakon nešto slabijeg početka sezone polako ubeđuje navijače da će izboriti opstanak. Naravno, pomoglo bi i ako bi pred njima u nastavku sezone padali velikani poput Milana ili Juventusa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC