• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepša novinarka se zaljubila do ušiju u "najgoreg" golmana Evrope! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zaštitno lice italijanske Serije A Dileta Leota uživa u vezi sa golmanom Lorisom Kariusom.

 Dileta Leota i Loris Karius uživaju u svojoj vezi Izvor: Profimedia

Mnoge je iznenadila vijest da je čuvena novinarka i ljepotica Dileta Leota u vezi sa golmanom Njukasla Lorisom Kariusom. Ova vijest je prije par mjeseci zatresla Italiju, a sada je sve jasnije da par uživa u svojoj ljubavi. Oni su svoj odmor proveli u Majamiju i nisu propustili priliku da to pokažu na društevnim mrežama.

Dugo se povezivala sa slavnim napadačem Zlatom Ibrahimovićem, a u vezi je bila i sa najpoznatijim turskim glumcem Džanom Jamanom. Međutim, djeluje da se ova novinarka rodom iz Katanije skrasila pored Kariusa:

"Da bi pronašli pravog muškarca morate da steknete iskustvo, pa čak i da griješite. Živim svoj život. Majka mi stalno govori da idem polako, ali ja ne slušam. Moram da udarim glavom u zid, da bi stala. Ja sam strastvena i sa 31 godinom želim se osjećati slobodno i biti u vezama kojim želim", poprilično živopisno opisuje svoj ljubavni život. Ako niste znali, ovako izgleda Dileta:

Loris Karius važi za jednog od najgorih golmana na "Starom kontinentu", njega su greške pratile kroz čitavu karijeru, a vrhunac je doživio u Liverpulu, kada je svojim lošim odbranama donio titulu prvaka Evrope Real Madridu. Nakon toga je doživio šokantne prijetnje od navijača svog kluba. Poslije epizode u Liverpulu, branio je boje Bešiktaša, Union Berlina, da bi ovog ljeta stigao u Njukasl, gdje ima ulogu rezervnog čuvara mreže.

Jedno vrijeme se samo pisalo o njihovoj vezi u medijima, ali nedavno su riješili da prestanu da se kriju i javno su izašli i otkrili da su već neko vrijeme par. Pogledajte slike njihovog zajedničkog izlaska: 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC