• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UZBUNA U ARGENTINI! Mesi nije trenirao za finale: Čeka ga najvažniji meč u karijeri, a evo šta se desilo!

Autor Haris Krhalić

Lionel Mesi nije trenirao sa ostalim fudbalerima Argentine poslije meča sa Hrvatskom i to je diglo uzbunu na novi nivo.

 Mesi nije trenirao sa ekipom Izvor: Profimedia

Najbolji fudbaler svijeta Lionel Mesi u nedjelju od 16 časova igra svoju posljednju utakmicu u dresu Argentine - i to kakvu, baš u finalu Svjetskog prvenstva protiv Francuske. Odigrao je fantastičan turnir i gotovo samostalno "vuče" Argentinu u svakoj utakmici, međutim uoči meča za zlatni globus cijela zemlja je u strahu. Prema izvještajima argentinskih medija, Lionel Mesi je "preskočio" trening u četvrtak i odgledao ga sa klupe.

Svi su se odmah sjetili scene sa početka meča sa Hrvatskom kada se Mesi držao za zadnju ložu i zbog toga je zabrinutost na najvišem nivou, međutim novinari upućeniji u zdravstveno stanje ekipe tvrde da je sa njim sve u redu.

Zapravo, selektor Lionel Skaloni je navodno odmarao sve fudbalere koji su igrali u polufinalnoj utakmici protiv Hrvatske, što je standardna praksa kod mnogih trenera, pa su oni zapravo imali "trening oporavka" koji podrazumijeva lagano zagrijavanje u teretani. Tako da osim Mesija nisu trenirali ni Otamendi, Alvarez, Romero, Mekalister i drugi...

Vidjećemo da li je to istinita informacija već na današnjem treningu na kome bi, bar po ovim izvještajima, trebalo da se pojavi i Lionel Mesi, ali ako ga ne bude - to će definitivno podgrijati priče da je povrijeđen uoči finalne utakmice.

Podsjetimo, u subotu od 16 časova se igra meč za treće mjesto između Maroka i Hrvatske, a dan kasnije u istom terminu finale Argentine i Francuske. U pitanju su reprezentacije koje su do sada po dva puta osvajale Svjetsko prvenstvo, s tim da su "trikolori" i aktuelni branioci titule svjetskog šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC