• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oštećeni smo za 2 penala protiv Francuske! Pogledajte što su Marokanci bijesni - njihov igrač pao, a dobio žuti karton

Autor Haris Krhalić

Marokanci su veoma ljuti zbog suđenja na njihovoj utakmici protiv Francuske u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru

 Marokanci se žalili na suđenje FIFI Izvor: Fonet/AP/Petr David Josek

U Maroku su veoma ljuti poslije poraza od Francuske u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Tamošnji fudbalski savez objavio je saopštenje kojim je ukazao na to da je oštećen i da je sudija Cezar Ramos trebalo da dosudi penal u korist afričke selekcije, a ne da dodijeli žuti karton igraču Maroka. U pitanju je duel Tea Ernandeza i Sofijana Bufala, u kojem su Marokanci vidi očigledan prekršaj, ali ne i arbitar iz Meksika.

"Kraljevska fudbalska federacija Maroka oštro protestuje protiv načina na koji je suđen meč Maroko Francuska od strane gospodina Sezara Artura Ramosa. Naš Savez pisao je nadležnom tijelu i ukazao na situaciju u kojoj su ekipi Maroka uskraćena dva neporeciva jedanaesterca, koja je trebalo dosuditi prema mišljenju nekoliko specijalista za suđenje. Naš savez takođe izražava veliko čuđenje zbog činjenice da VAR sistem nije reagovao u tim situacijama. Ovim putem naglašavamo da nećemo štediti trud i napor da odbranimo i sačuvamo pravo nacionalnih reprezentacija time što ćemo da se zalažemo za pravičnost u arbitraži i time što ćemo da osudimo ove odluke sudija na utakmici polufinala Svjetskog prvenstva".

Zbog starta u navedenoj situaciji, Bufal je dobio žuti karton, mada usporeni snimak zaista dokazuje da je i Ernandez veoma oštro startovao. Pogledajte situaciju:

Francuzi su pobijedili golovima Tea Ernandeza u 5. minutu i Randala Kolo Muanija u 79, čime je zakazala veliko finale protiv Argentine za nedjelju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC