• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Francuske ušao u svlačionicu Maroka: Tražio da vidi jednog igrača, a onda mu uputio nevjerovatne riječi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Interesantan detalj poslije polufinala Svjetskog prvenstva između Francuske i Maroka.

 Emanuel Makron čestitao Marokancima Izvor: Anadolija/Mustafa Yalcın

Maroko je sanjao finale Svjetskog prvenstva u Kataru, ali će morati da se zadovolji utakmicom za treće mjesto protiv Hrvatske. Igrali su sjajan turnir Afrikanci, najbolji koji je ikada odigrala reprezentacija sa ovog kontinenta, ali jednostavno nisu imali znanja da zaustave aktuelnog prvaka svijeta. Kilijan Mbape je pravio probleme, pogađali su pravo niotkuda lijevi bek Teo Ernandez i treći napadačl Randal Kolo Muani, dok je sve sa tribina pratio prvi put na turniru i predsjednik Francuske Emanuel Makron.

Tokom dana je inače šetao i gradom, pozdravljao navijače u Suk Vakifu (centar Dohe), da bi nakon utakmice na stadionu "Al Bajt" ušao u svlačionicu - tuđe reprezentacije.

Vjerovatno je posjetio i fudbalere Francuske, sa kojima je dugo slavio na prethodnom turniru u Rusiji, ali je neobično da predsjednik uđe u protivničku svlačionicu. To nije pretjerano iznenadilo fudbalere Maroka kada su saznali zbog čega je insistirao na tome i zapravo se radi o više nego lijepom potezu Makrona.

Kako prenosi italijanski novinar Fabricio Romano, Makron je pogledom tražio Sofijana Amrabata, borbenog vezistu Maroka, i navodno mu rekao pred svima: "TI si najbolji vezni fudbaler na cijelom turniru".

Istini za volju, Emanuel Makron je tu u pravu i zaista niko nije odigrao toliko konstantno poput Amrabata, ali vidjećemo da li će francuskim veznim igračima - Rabiou, Čuameniju i Grizmanu - biti pravo kada čuju da njihov predsjednik hvali Marokanca koga su izbacili iz borbe za finale Svjetskog prvenstva.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC