• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA neće minutom ćutanja odati počast Siniši Mihajloviću

Autor Dragan Šutvić

Ništa od najavljenog minuta ćutanja za Sinišu Mihajlovića.

 fifa ne dozvoljava minut ćutanja za sinišu mihajlovića Izvor: Profimedia

Siniši Mihajloviću koji je preminuo u petak u Rimu nakon teške borbe sa leukemijom neće biti ukazana čast uoči utakmice Hrvatska - Maroko?!

Prema informacijama do kojih je Kurir stigao direktno iz FIFA, prije meča za treće mjesto, ali i prije finalnog susreta čiji je početak zakazan za nedjelju od 16 časova, neće biti minuta ćutanja za Mihajlovića.

Iz FIFA su za Kurir poručili da je čast Siniši Mihajloviću ukazana u petak na utakmici legendi gdje je održan minut ćutanja uz njegovu fotografiju na video bimu i da je zvanična odluka da to bude oproštaj od legendarnog srpskog fudbalera i trenera.

Iz FIFA su dodali da je Siniša veliko ime u svijetu fudbala, da je svima žao zbog tragičnog kraja teške borbe sa leukemijom i izjavili su saučešće porodici Mihajlović.

Meč za treće mjesto na Mundijalu na programu je u subotu od 16 časova kada se sastaju Hrvatska i Maroko, a u nedjelju u istom terminu za zlatnu medalju i najveći fudbalski pehar igraće Argentina i Francuska. Ipak zvijezde poput Modrića, Perišića, Ziješa, Mesija, Mbapea ili Žirua neće imati priliku da se pred očima miliona oproste od Mihe.

Siniša Mihajlović će biti sahranjen u jednoj bazilici u Rimu u ponedjeljak od 11 časova, a očekuje se da na njegovoj sahrani budu hiljade ljudi koji će doći da ga posljednji put isprate i odaju mu počast.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC