• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESI OTJERAO ŽENU IZ KREVETA, ALI PORED NJEGA SPAVA BOGINJA! Leo objavio tri fotografije iz sobe i napisao DVIJE riječi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi objavio je zanimljivu fotografiju na društvenim mrežama.

 Argentina spava sa trofejom sa Svjetskog prvenstva Izvor: Profimedia

Argentina je postala prvak svijeta po treći put u svojoj istoriji, a na taj trofej se čekalo 36 godina u ovoj južnoameričkoj državi. Najzaslužniji za taj uspjeh je upravo Lionel Mesi, najbolji fudbaler šampionata i jedan od najboljih u istoriji fudbala. On svoje oduševljenje trofejom ne krije ni na društvenim mrežama!

Naime, Mesi je objavio svoju sliku iz kreveta, gdje pored njega spava trofej namijenjen najboljoj reprezentaciji svijeta, a ne njegova žena Antonela Rokuco, koja je vjerovatno i napravila ovu fotografiju. Uz to je napisao i dvije riječi "Dobar dan". On je na nedavno završem šampionatu Mesi je postigao sedam golova i samo je Kilijan Mbape bio uspješniji od njega.

Da podsjetimo, Argentinci su odigrali jedno od najboljih finala u istoriji svjetskih prvenstava protiv Francuske, pa je rezultat u poslije 90 minuta bio 2:2. Poslije dodatnih 30 minuta igre, opet je bilo neriješeno i to 3:3, a Mesi je postigao dva od tri gola svoje selekcije. U penal seriji bolje su se snašli "gaučosi" i rezultat je bio 4:2, nakon čega je počelo veliko slavlje među Argentincima!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC