• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted se odriče igrača koji je najduže u klubu! Poslije 12 godina mu rekli VIŠAK SI!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mančester junajted je odlučio da promijeni golmana koji je imao svijetle, ali i loše trenutke na Old Trafordu.

 De Hea na ljeto napušta Mančester junajted Izvor: Profimedia

Mančester junajted je na prodaju i zbog toga pravi veliki preokret i spreman je da se odrekne svog "najdugovječnijeg" igrača. Engleski mediji pišu da će ih ovog ljeta napustiti španski golman David de Hea, koji uz Fila Džounsa ima i najduži staž na Old Trafordu, pošto nije uspio da se dogovori sa klubom oko produžetka saradnje i tako će se završiti njegov mandat koji je počeo sada već davne 2011. godine.

Stigao je za dvadesetak miliona evra kao direktna zamena za Edvina van der Sara, a od tada do danas odigrao je preko 500 utakmica za Junajted, međutim "moderni fudbal" ga je koštao ostanka na Old Trafordu.

Dobro je poznato da De Hea nije naročito vješt sa loptom u nogama i da je zbog toga bilo već povika da se nađe novo rješenje, međutim uspio je sve ove godine da održi status prvotimca. Sve do dolaska Erika ten Haga koji planira da na ljeto dovede golmana koji će više učestvovati u igri, što je tendencija svakog iole dominantnijeg kluba, tako da se već neko vrijeme priča o portugalskom čuvaru mreže Dijegu Kosti iz Porta.

De Hein ugovor ističe na ljeto i postaće slobodan agent, a očekuje se povratak u Španiju, gdje je jedno vrijeme bio nadomak i potpisa za Real Madrid, kada je transfer sprečen u posljednji čas - odnosno zakasnili su papiri.

Podsjetimo, Mančester junajted u svojim redovima ima i Dina Hendersona, koji odlično brani za Notingem forest ove sezone i vratiće se sa pozajmice na ljeto, ali je opet pitanje da li će biti po ukusu Erika ten Haga. Osim njega, tu su još i Martin Dubravka i Tom Hiton.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC