• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svijet joj se smije, posvetila golmanu tetovažu SA GREŠKOM! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Navijačica Argentine odlučila je da uradi tetovažu Emilijana Martineza, ali nije sve bilo po planu.

 tetovaža emilijana martineza sa greškom  Izvor: Profimedia

Emilijano Martinez, golman Argentine, briljirao je na Svjetskom prvenstvu u Kataru i pored Lionela Mesija sigurno je jedan od najzaslužnijih što je ova reprezentacija uspjela da osvoji titulu prvaka svijeta. Popularnost ovog čuvara mreže naglo je porasla i posle Mundijala kada je javno prozivao Kilijana Mbapea. Ipak i pored svakodnevnih kritika na njegov račun jedna Argentinka odlučila je da mu pruži podršku i posvetiti tetovažu, ali se obrukala za sva vremena.

Poruke podrške sa svih strana dobili su igrači Argentine, a jedna od navijačica otišla je korak dalje i odlučila je da novu tetovažu posveti najboljem golmanu turnira Emilijanu Martinezu, ali ni slutila nije koliko će se na kraju kajati kada objavi fotografiju na društvenim mrežama. Pohvalila se dama novom tetovažom i čak je u objavio označila golmana Aston Vile, ali nije primijetila da je tatu majstor promašio prezime ovog igrača - umjesto Martinez pisalo je Fernandez.

Naime, ona je istetovirala golmanske rukavice, zastavu Argentine i tri zvjezdice koje simbolizuju tri osvojena Svjetska prvenstva, a iznad toga napisano je "Dibu Fernandez". Kada je objavila sliku nije joj bilo jasno što dobija toliko pogrdnih komentara i zašto joj se ljudi smiju, ali ubrzo je dobila objašnjenje. 

Odmah nakon toga odlučila je ponovo da vjeruje istom majstoru i da kod njega ispravi ovu grešku, a sljedećeg dana objavila je sliku nove popravljene tetovaže. Na mestu gdje je pisalo Dibu Fernandez sada je istetovirana golmanska parada, a pored toga piše Dibu Martinez.

Emilijano je osvojio Zlatnu rukavicu na Mundijalu, koju je nakon dodele priznanja stavio na međunožje i okrenuo se prema navijačima. Na proslavi titule nosio je lutku sa likom Kilijana Mbapea, kome je i nakon utakmice u svlačionici održao minut ćutanja. Nakon ovakvog ponašanja Martinez je izuzetno kritikovan, ali ova dama mu je iskazala svo poštovanje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC