• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihin zet objavio emotivnu poruku! Zaigrao na kultnom stadionu, pa se oglasio: Siniša, ovo je za tebe!

Autor Haris Krhalić

Alesandro Voljako objavio je emotivnu poruku na društvenim mrežama...

 Alesandro Voljako emotivna poruka Mihajloviću Izvor: Instagram/alexvogliacco_/printscreen

Alesandro Voljako (24) posvetio je jubilej Siniši Mihajloviću. Zet legendarnog srpskog fudbalera odigrao je 100. meč u profesionalnoj karijeri i to na kultnom stadionu "Sveti Nikola" u Bariju. Mjestu gdje je Siniša sa Crvenom zvezdom osvojio Kup šampiona pobjedom protiv Olimpika iz Marseja. Ta simbolika bila je dovoljna da po završetku utakmice objavi emotivnu poruku u čast Mihe.

"Ovaj mali jubilej posvećujem svojoj porodici, prijateljima, ali pre svih tebi, Siiniša. Na stadionu na kom si postao šampion, na stadionu o kom sam ja maštao kao dijete, pred mojim gradom u ovako posebnoj utakmici odgirao sam 100. utakmicu. Put se nastavlja, ima još puno ciljeva ispred mene, ali ćeš ti uvijek biti ratnik koji je uz mene", napisao je Alesandro koji je inače rođen u malom mjestu u blizini Barija.

Voljako je u braku sa mlađom Sinišinom ćerkom Virdžinijom (24) i sa njom ima ćerku Violante, koja se rodila prošle godine. On je prošao i sve mlađe kategorije u reprezentaciji Italije, ali nije debitovoa za seniorski tim. Igrao je u omladinskom timu Juventusa, tamo nije dobio šansu, pa je išao na pozajmice u padovu i Prodenone, prije nego što ga je Đenova angažovala. Pogledajte kako je izgledala ta objava:

Podsjetimo, Mihajlović je preminuo poslije borbe sa leukemijom, sahranjen je u Rimu. Tamo su ga ispratili porodica, prijatelji, nekadašnji saigrači i rivali, navijači...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC