• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HIT - Plišane igračke letjele s tribina u Primeri! Navijači dočekali povratak na stadion, pa napravili spektakl! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Spektakularna atmosfera na stadionu, a akcija je u potpunosti uspjela.

 Navijači Betisa bacali plišane igračke na teren Izvor: Twitter/RealBetis_en/printscreen

Utakmicama 15. kola nastavljena je Primera. Igrači su se vratili u klubove nakon odigranog Svjetskog prvenstva u Kataru, a četvrtak uveče na programu su bila tri meča elitnog ranga španskog fudbala. Na jednom od njih Betis je dočekao Atletik Bilbao, a navijači zeleno-bijelih iz Sevilje iskoristili su ovaj meč na najbolji mogući način. Iako ubacivanje predmeta na teren nije poželjno, kada sa tribina lete plišane igračke to ima potpuno drugačiju poruku.

Betis je na ovom meču sakupljao poklone za djecu koja su tokom praznika u bolnicama, odvojeni od porodica i u borbi protiv teških bolesti. Njima plišane igračke mnogo znače, pa su navijači zeleno-bijelog tima iskoristili posjetu stadionu da naprave spektakularnu atmosferu i sa svih tribina na teren ubace poklone za klince.

"Ponovo ove godine, spektakularno. Ponovo ove godine, mnogo vam hvala što ste nam sakupimo igračke za djecu kojoj su potrebne", napisali su na zvaničnom Tviter nalogu Betisa.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Betis i Atletik su odigrali bez golova, a to je rezultat kojim nijedan tim ne može da bude zadovoljan. Ove ekipe sada imaju po 25 bodova iz 15 odigranih mečeva i Atletik je na 5. poziciji samo zbog bolje gol-razlike. Betis je jedno mjesto iza, a Osasuna će imati priliku da ih prestigne ukoliko u ovoj rundi savlada četvrtoplasirani Real Sosijedad.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC