• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo potpisao NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI SPORTA! Zaradiće čak POLA MILIJARDE, ali nestaje sa fudbalske mape

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kristijano Ronaldo karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, sada je i zvanično.

 Kristijano Ronaldo potpisao najveći ugovor u istoriji sporta Izvor: ANADOLIA/SERHAT ÇAĞDAŞ

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo prihvatio je ponudu iz Saudijske Arabije i od Nove godine će biti član Al-Nasra, javljaju svi vodeći svjetski mediji.

Spekuliše se već sedmicama da će Kristijano Ronaldo bataliti karijeru u Evropi i poslije otkaza u Mančester junajtedu se okreće novom izazovu u karijeri koji će mu prije svega donijeti finansijsku dobit, pošto je "poljubio" vrata u većim klubovima koje je njegov agent Žorš Mendeš kontaktirao.

Ronaldo je navodno već ovog popodneva stavio potpis na ugovor vrijedan 200 miliona evra godišnje, a očekuje se da će dvije i po godine nositi dres Al-Nasra. Preciznije, zaradiće 500 miliona evra...

To je ujedno i najveći ugovor u istoriji fudbala, čak i sporta, pošto niko nije dobio toliko novca za tako kratak period boravka u klubu. Međutim, Ronaldov ugovor ne podrazumijeva samo igranje fudbalskih utakmica, postaće i promoter Saudijske Arabije za kandidaturu za Svjetsko prvenstvo 2030. godine, koju ova azijska zemlja žarko želi da dobije. Takođe, planiraju da se kandiduju i za domaćinstvo Olimpijskih igara, pošto im je Katar "zadao udarac" organizovanjem Mundijala, a dobro je poznato o kakvim se rivalima radi.

Druga strana mača je to što će Kristijano Ronaldo "nestati" sa fudbalske mape igrajući u Saudijskoj Arabiji, neće moći da se bori za najveće individualne i timske trofeje, ali čini se da je dovoljno toga osvojio u karijeri i da je sada vrijeme da misli na budućnost. Novcem od Saudijaca, obezbijediće generacije i generacije svoje porodice.

Podsjetimo, Kristijano Ronaldo će u februaru proslaviti 38. rođendan, a tokom jeseni u dresu Junajteda igrao je daleko od svoje prepoznatljive forme - postigao je samo šest golova i zabilježio četiri asistencije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC