• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Holandska legenda doživjela SRČANI UDAR! Igrao za Barsu i Arsenal, doveo Tadića u Ajaks - sad je u bolnici!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši reprezentativac Holandije Mark Overmars hitno je hospitalizovan.

 Mark Overmars doživio srčani udar Izvor: Profimedia

Čuveni holandski fudbaler Mark Overmars (49) doživio je srčani udar i trenutno se nalazi u bolnici, ali je dobra vijest da je van životne opasnosti. Hospitalizovan je u četvrtak uveče pošto se nije osjećao dobro, a brza intervencija ljekara svakako je doprinijela da se situacija stabilizuje i djeluje riješi na pozitivan način, odnosno Overmars bi i prije Nove godine mogao da bude pušten na kućno liječenje.

"Mark Overmars se sinoć nije dobro osjećao i zato je primljen u bolnicu nakon što je imao srčani udar. Trenutno se osjeća dobro. Moraće da miruje neko vrijeme. Želimo mu brz oporavak", stoji u objavi belgijskog Rojal Antverpena, kluba u kome Overmars trenutno radi kao sportski direktor.

Bivši igrač Ajaksa, Barselone i Arsenala je već 13 godina u "penziji" poslije više nego uspješne igračke karijere, a nije poznato da li je sličnih zdravstvenih problema imao i u prethodnom periodu.

Holanđanin je inače "vratio Ajaks na noge" zajedno sa Edvinom van der Sarom, učestvovao je u angažovanju velikog broja sjajnih igrača koji su "kopljanike" prethodnih godina vodili i do polufinala Lige šampiona. Između ostalog, Overmars je doveo i Dušana Tadića u Amsterdam, ali je klub morao da napusti poslije skandala koji je napravio kada je slao nepristojne poruke koleginici iz kluba.

Poslije toga je stigao u Antverpen i doveo Tobija Alderverelda i Vensana Jansena, a čini se da je na putu da sa ovim klubom napravi i ozbiljne rezultate u Evropi.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC