• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija čeka Lazara, kapiten mu poslao moćnu poruku! Dušan Tadić poručio Samardžiću: "Najljepše što možeš da doživiš!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Važna poruka srpskog kapitena momku koji još nije prelomio da li će igrati za Srbiju ili Njemačku.

 Dušan Tadić poslao poruku Lazaru Samardžiću  Izvor: Profimedia

Reprezentacija Srbije nije bila uspješna na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali vrijeme ide dalje. Već u martu nacionalni tim će imati nove obaveze. Nakon što "rezervisti" krajem januara odigraju prijateljski meč u Americi protiv selekcije SAD, Piksi će "orlove" okupiti i zbog početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Do tada ima još vremena, ali kapiten Dušan Tadić zna kako bi nacionalni tim mogao da bude jači. U intervjuu za Kurir, Tadić je otkrio da u nacionalnom timu postoje igrači koji mogu da ga zamijene, iako još ne planira penziju. Takođe, "našao" je i pojačanje iz inostranstva, mladom Lazaru Samardžiću poslao je snažnu poruku!

Kada je upitan da li vidi svog nasljednika u timu, Dušan Tadić je imao spreman odgovor. Nije želio da govori o imenima, ali je rekao kako Srbija ima nekoliko igrača spremnih da preuzmu njegovu ulogu. "Da! Imamo ih nekoliko, ali ne bih da imenujem bilo koga. Ima dosta kvalitetnih igrača koji će sigurno sazriti za koju godinu", rekao je kapiten reprezentacije Srbije, koji nema namjeru da se povuče.

On se trenutno odlično osjeća na terenu i jedva čeka početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a zatim i učešće na samom turniru ukoliko srpski nacionalni tim izbori plasman.

Na tom turniru za Srbiju bi mogao da zaigra i mladi fudbaler koji je prošao kroz brojne kategorije Njemačke. Udinezeov Lazar Samardžić jedan je od "pikova" Dragana Stojkovića za predstojeći kvalifikacioni ciklus, a i kapiten Tadić ima poruku za ofanzivnog veznog fudbalera koji već ima iskustvo iz Bundeslige i Serije A.

"Pa, imam poruku... Da treba da igra za Srbiju, jer je to nešto najljepše što čovjek može da doživi!", rekao je Tadić. Nadamo se da će kapiten uspjeti da utiče na mladog igrača tima iz Udina i tako ga približi nacionalnom timu. Ne treba trošiti riječi kakvo bi pojačanje Samardžić ili Stefan Bajčetić - a obojica se dvoume - bili za Srbiju, već u narednom ciklusu kvalifikacija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC