• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Fudbaleri nisu bili dobro pripremljeni! "Što njima da uplaćujemo novac, imaju ga kao pljeve"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik Srbije objavio je koji Savezi su dobili dodatni novac krajem godine zbog dobrih rezultata, dodavši da fudbaleri nisu zaslužili poslije neuspjeha na Svjetskom prvenstvu.

 Fudbaleri Srbije od države neće dobiti novac Izvor: tv prva/kurir/dado djilas

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je sinoć na u emisiji "Prva Tema" na TV Prva i govorio prije svega o situaciji na Kosovu i Metohiji, ali i o brojnim drugim temama koje su obilježile godinu na izmaku. Jedna od njih je i ulaganje u srpski sport, odnosno neuspjeh srpskih fudbalera na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Vučić je saopštio da je u toku dana muškim i ženskim reprezentacijama Srbije u rukometu, odbojci i vaterpolu uplaćeno još četiri miliona evra, a na pitanje voditeljke da li će fudbaleri nešto dobiti, odgovorio je da neće.

"Šta ima da prebacujem fudbalerima, imali su para kao pljeve? Loše su odigrali i dosta je bilo. Vjerovao sam da mogu mnogo više, žao mi je, vjerujem u njih i uvijek ću biti uz njih i navijati za njih. Nisu bili dobro pripremljeni za prvenstvo, nema tu sreća ili nesreća - dva poraza i treća utakmica da si srećan što je bilo neriješeno, onda tu nema velike filozofije", rekao je Aleksandar Vučić i potom podvukao da je nezadovoljan njihovim nastupom na Svjetskom prvenstvu: "Sve je bilo loše, šta sad - biće bolje. Vratili su nam vjeru u fudbal, ali..."

Podsjetimo, fudbalska reprezentacija Srbije je Mundijal u Kataru završila na 29. mjestu sa jednim osvojenim bodom, protiv Kameruna u ludoj utakmici 3:3. "Orlovi" su izgubili od Brazila 2:0 i od Švajcarske 3:2.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC