• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgubio sam Sinišu, pa još jednog brata... Manćiniju za tri sedmice preminuli najbolji prijatelji, potpuno je slomljen!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prijatelji Roberta Manćinija borili su se sa teškom bolešću i nažalost nisu uspjeli da je pobijede.

 Roberto Manćini izgubio Sinišu Mihajlovića i Đanluku Vijalija Izvor: YouTube/SkySport/Screenshot

U samo nekoliko sedmica napustila su nas dvojica fudbalskih velikana koji su godinama vodili velike bitke sa teškom bolešću. Siniša Mihajlović je preminuo sredinom decembra, dok je u petak svijet napustio i Đanluka Vijali. Obojica su igrala za Sampdoriju i povezuje ih snažno prijateljstvo sa legendarnim italijanskim fudbalerom i trenerom Robertom Manćinijem, koji je vrlo teško posljednjih mjesec dana.

"Bio mi je kao mlađi brat, tako sam ga zvao... Upoznali smo se kada smo imali po 16 godina i nikada nismo napustili jedan drugoga", rekao je Manćini za "Republiku" u oproštaju od prijatelja i saradnika Vijalija, sa kojim je zajedno plakao od sreće u ljeto 2021. godine posle osvajanja Evropskog prvenstva.

"Pričali smo posljednji put u Londonu, ali nije imao snage u glasu. Borio se kao lav. Pričali smo o svemu i čak me je pitao kako je prošao trening kamp mlade reprezentacije Italije. Nekoliko dana poslije smrti Siniše, izgubio sam još jednog brata", dodao je Manćini, a koliko su njih dvojica bili povezani - najbolje govori da je i Robertova majka dala izjavu.

"Đanluka mi je bio kao sin, ali ne želim da pričam nešto što će zasmetati njegovoj majci, znam koliko pati u ovim trenucima. Svi znaju koliko su dobri prijatelji bili moj sin Roberti i Đanluka, osjećam veliku bol i tugu i ne mogu da zamislim kako se osjećaju članovi njegove porodice. Pratimo Đanluku još od kada je sa Robertom igrao u Sampdoriji, gledali smo ga kako raste i teško je sada naći prave riječi", poručila je Marijana Puolo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC