• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaši, da li ga prepoznajete? Igrao na "Marakani" prije decenije, a sad je u drugoj ligi Španije (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Praktično je nestao sa fudbalske mape u posljednje dvije godine, a sada se vraća u jednu od najjačih drugih liga svijeta.

 Aleksandar Pantić potpisao za španski Lugo Izvor: YouTube/Club Deportivo Lugo/Screenshot

Srpski fudbaler Aleksandar Pantić potpisao je početkom 2023. godine ugovor sa španskim drugoligašem Lugom, što mu je povratak na Pirineje poslije tri godine. Plan je da ostane do ljeta i da potom zajedno ponovo sednu za sto i vide da li će nastaviti saradnju, a čini se da u Lugu imaju velika očekivanja od našeg štopera na koga su mnogi zaboravili, iako je tek nedavno ušao u tridesete godine.

Pantić je ponikao u Partizanu, a potom je zablistao u dresu Rada, da bi ga Crvena zvezda kupila za oko 400.000 evra u eri Aleksandra Jankovića, kada je to bio ogroman novac za klub.

Odatle je otišao u jedan od najboljih španskih klubova Viljareal, pa Kordobu, Eibar, Alaves, pa sve do Dinama iz Kijeva. Njegov pad u karijeri kreće u vrijeme pandemije korona virusa kada je otišao na Kipar, prvo u Doksu, pa AEL, dok je posljednjih godinu dana nosio dres Zaglembja iz Lubina.

"Tražio sam pravo mjesto za mene i mislim da sam napravio dobar potez povratkom u Španiju, nijednog trenutka nisam oklijevao. Htio sam da se vratim u zemlju u kojoj sam se osjećao najbolje u karijeri, ovo je najbolja druga liga svijeta", rekao je Pantić na predstavljanju, na kome ga mnogi navijači Crvene zvezde ne bi ni prepoznali, pošto je promijenio imidž i generalno ga nisu često gledali kako igra od napuštanja Španije.

Izvor: MN PRESS

Vidjećemo kako će se snaći u Galiciji i da li će pomoći Lugu da sačuva drugoligaški status. Trenutno su na 20. mjestu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC