• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nije povela samo jednog fudbalera: 34 igrača za pripreme, a jedan možda ostane u Turskoj!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda je otputovala u Tursku gdje se sprema za nastavak sezone u Superligi i Kupu Srbije.

 Zvezda povela 34 igrača na pripreme u Tursku Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas put Antalije gdje ih u naredne tri sedmice očekuje "brušenje forme" za nastavak sezone u Superligi i Kupu Srbije. Još krajem prošle godine Crvena zvezda je počela pripreme i do sada se prije svega radili na fizičkoj spremi, dok će u Turskoj odigrati čak šest prijateljskih utakmica na kojima će Miloš Milojević imati prilike da isproba čak 34 fudbalera.

Na spisku putnika nema iznenađenja, trener Milojević je praktično poveo sve igrače koje ima na raspolaganju, s izuzetkom mladog Vuka Bogdanovića koji je jesenas odigrao jednu utakmicu za crveno-bijele.

Interesantno, Milojević je na pripreme poveo i Uroša Spajića, fudbalera za koga se procjenjuje da neće moći da igra sve do marta, čak i aprila, zbog teške povrede, dok je tu i drugi novajlija Lazar Nikolić. Na spisku je Seku Sanogo sa kojim je na iznenađenje mnogih obnovljen ugovor, odnosno Kalifa Kulibali, s tim da bi mogao da ostane u Turskoj - pošto postoje informacije da za njega ima interesovanja u ovoj zemlji.

  • Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Jovan Miladinović
  • Odbrana: Marko Gobeljić, Lazar Nikolić, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Uroš Spajić, Radovan Pankov, Stefan Leković, Milan Rodić i Irakli Azarov.
  • Vezni red: Seku Sanogo, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Nenad Krstičić, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić i Jegor Prucev.
  • Napad: Osman Bukari, El Fardu Ben, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Nemanja Motika, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Pešić, Kalifa Kulibali i Jovan Mijatović.

Crvena zvezda bi tokom priprema mogla da dobije i pojačanja u napadu i na desnom boku, makar je tako najavilo rukovodstvo, a ovo su zakazane provjere: Lehija Gdanjsk (15. januar), Nefči (19. januar), Kopar (21. januar), Dinamo Tbilisi (22. januar), Ludogorec (25. januar) i Austrija Lustenau (27. januar).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC