• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEKAMOV SIN U PREMIJER LIGI: Otišao iz tatinog kluba, boriće se sam za sebe, daleko od porodice!

Autor Haris Krhalić

Bekam junior nastaviće fudbalski razvoj u Engleskoj.

 Sin Dejvida Bekama potpisao za  Brentford Izvor: brentfordfc.com/Screenshot

Romeo Bekam (20), sin slavnog fudbalera Mančester junajteda Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije, potpisao je za Brentford, klub iz Premijer lige. On je prethodnih nekoliko mjeseci trenirao sa mladim timom tog kluba, da bi održao formu nakon jesenjeg kraja sezone u Americi, gdje je igrao za očev klub, Inter Majami. Međutim, sada će Romeo početi da se bori sam za sebe - daleko od Floride i porodične baze u Americi.

"Veoma sam ponosan i veoma sam srećan zbog dolaska ovdje. Stigao sam ranije, da bih bio spreman. Pojavila se u međuvremenu šansa da dođem ovdje na pozajmicu i nikad nisam bio tako uzbuđen kao sada. U Americi sam imao uzbudljivu sezonu, punu uspona i padova, a sada sam uzbuđen jer ću doći ovdje i vidjeću šta mogu da uradim", rekao je on.

Otac je bio legenda Junajteda, a Romeo je svojevremeno bio đak Arsenala. Sada će za početak biti u "B" timu Brentforda. "Ako pogledate Brentford kao klub, utisci su veoma pozitivni i čitav sistem napreduje veoma brzo. Veoma sam zahvalan zbog toga što sam ovdje", rekao je jedan od od trojice sinova poznatog para, uz koje imaju i ćerku.

Bekam je spreman da se takmiči u "B" timu Brentforda i da nastupa u predstojećem Liga-kupu, takmičenju drugih timova premijerligaša. On igra u veznomo redu i pokriva desnu stranu terena, kao i njegov otac u Junajtedu. Ipak, naravno da ne bi trebalo posmatrati njegov kvalitet kroz kvalitet njegovog oca, jer je od starta njegove mlade karijere jasno da će samo čudom dostići visine na kojima je bio "Beks", nekadašnji kapiten reprezentacije Engleske i jedan od najvećih igrača koje je ta zemlja imala u istoriji.

Možda će vas Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC