• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREKRSTIO SE I SKLOPIO RUKE - OVO JE ZA MIHAJLOVIĆA! Malo ko ga je prepoznao kraj kovčega, a sad ga vidjela ciela zemlja

Autor Haris Krhalić

Trener Napolija Lućano Spaleti još jednom se oprostio od Siniše Mihajlovića.

 Lućano Spaleti se oprostio od Mihajlovića Izvor: Instagram/eurosportitalia

Italijan Lučano Spaleti, trener Napolija, lidera Serije A, dirljivo se oprostio ovog vikenda od Siniše Mihajlovića i Đanluke Vijalija. Velikani italijanskog i evropskog fudbala preminuli su u razmaku od nekoliko nedjelja, a Spaleti je odao poštovanje obojici na konferenciji za novinare. Ustao je, prekrstio se i zamolio sve za minut ćutanja.

"Prije jučerašnejg treninga pričao sam sa timom o tome kako ćemo da odamo počast Đanluki i Siniši kada dođemo na stadion i kako ćemo to uraditi danas. Kada je Siniša preminuo, nije bilo konferencije za novinare. Hajde da ih obojicu ujedinimo u sjećanju i da održimo minut ćutanja"", rekao je Spaleti i ustao.

Spaleti će u nedjelju voditi tim na gostovanju Sampdoriji, za koju su igrali i Mihajlović i Vijali, a njegov tim trenutno je prvoplasirani na tabeli, sa četiri boda više od drugoplasiranog Juventusa, uz odigrani meč više. U toku dana žalosti za Mihajlovićem, Spaleti je veoma dirljivo govorio o Srbinu, a bio je i među prvima u rimskoj opštini Kampioljo, gdje je Mihajlovićev kovčeg bio izložen pred najbližima, prijateljima i poštovaocima koji su se u koloni opraštali od velikog Siniše.

Poznati trener došao je tiho i neupadljivo, sa kapom na glavi i sa rancem na leđima, prišao je Mihajlovićevoj udovici Arijani, izrazio saučešće i sjeo na jednu od stolica, da se na miru oprosti od velikog rivala i prijatelja. Pogledajte taj snimak: 

Siniša Mihajlović preminuo je u Rimu 16. decembra, poslije dugogodišnje borbe sa leukemijom. Đanluka Vijali preminuo je 6. januara u Londonu, takođe poslije višegodišnje bitke sa teškom bolešću - rakom pankreasa. Spaletija su obje smrti veoma potresle i našao je način da se dostojno oprosti od obojice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC