• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki pobjesnio, VAR MU "UKRAO" BOD U 100. MINUTU! Sudija napadnut u tunelu, dijelio kartone kao bombone (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Stanković neće biti zadovoljan ni igrom svog tima, a ni suđenjem na meču protiv Empolija, gdje je u 100. minutu ostao bez boda zbog intervencije VAR sobe.

 Sampdorija i Dejan Stanković ljuti na sudiju Izvor: Profimedia/Marco Bucco/LaPresse

Dejan Stanković nikako ne uspijeva da "razmrda" Sampdoriju i njegova ekipa doživjela je poraz u ponedjeljak uveče na važnom gostovanju Empoliju (1:0) poslije neviđene drame. Gubili su od 55. minuta golom Ebuehija, da bi praktično u stotom minutu utakmice došli do poravnanja rezultata preko Kolija. Uslijedilo je veliko slavlje "Misterovih" igrača, i sam Stanković je bio presrećan zbog boda u džepu, ali onda je sudija Santoro stavio prst na uho.

Bilo je odmah jasno da se situacija kod gola pregleda, niko u Sampdoriji nije mogao da vjeruje šta se dešava, a kada je Santoro pogledao snimak odlučio je da poništi pogodak zbog igranja rukom. U borbi za loptu, Gabijadini je pao na zemlju i tom prilikom dotakao loptu, što je po mišljenju sudije bilo dovoljno da se gol poništi i izazvalo je bijes gosiju.

Drama na terenu je potrajala još tri minuta, igrači Sampdorije su "skočili" na arbitra i zahtijevali objašnjenje zbog poništenog gola, tako da su Đuričić i Audero "požutjeli", pa je meč završen tek u 14. minutu nadoknade drugog poluvremena. Bjesnio je i Dejan Stanković koji je u nevjerici skinuo kaput i bacio ga, dok to nije bio kraj jer je navodno jedan član njegovog stručnog štaba napao arbitra u tunelu i za to je dobio takođe žuti karton.

Podsjetimo, Stanković je dobio samo dvije od 12 utakmica na klupi Sampdorije i sada mu se već opasno "trese" klupa, pošto se Sasuolo, tim koji je prvi van zone ispadanja, sada već ozbiljno udaljio. Na dnu je Kremoneze sa sedam bodova, Verona i Sampdorija imaju po devet, a "bezbjedni" Sasuolo je na 16.

Pogledajte i snimak haosa sa stadiona "Karlo Kastelani" gdje je Empoli savladao Sampdoriju 1:0:

Empoli - Sampdorija 1:0
Izvor: YouTube/Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC