• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRVENI ALARM U JUVENTUSU! Igrači tražili HITAN sastanak, pada svlačionica - Vlahović odmah BJEŽI iz kluba?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Vlahović bi zbog krize mogao da napusti Juventus već poslije godinu dana.

 Dušan Vlahović odlazi iz Juventusa Izvor: Profimedia/Nderim KACELI

Juventus je uhvaćen u prevari i zbog toga je Fudbalski savez Italije odlučio da ih drakonski kazni (oduzimanjem 15 bodova), tako da je sve ono dobro što je prethodnih nedjelja uradila ekipa Maksa Alegrija - sada palo u vodu. Tako su sa treće pozicije pali na diobu 10. mjesta, zajedno sa Bolonjom i Empolijem, a iako je fudbalerima "stare dame" zabranjeno da govore na ovu temu dok se strasti ne stišaju, u svlačionici je upaljen crveni alarm.

Italijanski mediji prenose da su Leonardo Bonuči i Danilo zatražili hitan sastanak sa klubom već u subotu ujutru, kako bi iz prve ruke saznali šta se dešava sa Juventusom i kakva je budućnost pred njima.

Juventus je skoro deceniju "napumpavao" transfere i koristeći se trikovima stekao je prednost u odnosu na ostale klubove u Italiji, zbog čega je između ostalog ostao i bez rukovodstva koje je to omogućilo. Otišli su Anjeli i Nedved, stigla je nova uprava koja bi trebalo da stabilizuje klub, međutim zbog problema koji su zatresli Torino najjače još od Kalčopolija 2006. godine, pitanje je koliko će fudbalera ostati.

Najviše se priča o odlasku Dušana Vlahovića, najskupljeg igrača Juventusa, koji je zimus došao za 80 miliona evra kako bi igrao Ligu šampiona, a ne borio se za Konferencijsku ligu, pa pošto se spominje interesovanje iz Engleske - neće biti iznenađenje ako srpski napadač bude tražio transfer.

Nije i jedini nezadovoljan stanjem stvari u Juventusu, a nakon kriznog sastanka između igrača, trenera i novog rukovodstva, znaćemo više i kakav je plan. Juventus će ovakav udar morati da pokrije prodajom fudbalera, drugačije ne mogu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC