• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovela četvrto pojačanje i to nije kraj! Mrkela doveo desnog beka i obećao: Biće odlazaka i dolazaka...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je konačno riješila pitanje desnog beka, vidjećemo na koliko dugo.

 Aleks Vigo potpisao za Crvenu zvezdu Izvor: Instagram/FK Crvena zvezda/Screenshot

Crvena zvezda je dovela i četvrto pojačanje ove zime pošto se Aleks Vigo (23) pridružio novim saigračima na pripremama u Antaliji. Vigo je desni bek i dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz River Plejta, a sportski direktor Mitar Mrkela je na predstavljanju poručio da ima "vjeru da će ostati dugi niz godina" na Marakani. Nezvanično, Zvezda će imati pravo da ga otkupi za oko 2,5 miliona evra, naravno pod uslovom da se dopadne Milošu Milojeviću i da ostavi bolji utisak nego prethodni promašaji na istoj poziciji.

"Aleks Vigo za sebe ima veliki broj prvenstvenih utakmica i on je desni bek kog smo tražili i koji će se, vjerujem, izuzetno dobro uklopiti u naš tim. Ono što ga krasi su izuzetne moralno voljne osobine, koje posjeduju svi argentinski fudbaleri, atletski je veoma dobar, posjeduje brzinu i može da se ponavlja po desnoj strani. Sigurno će se veoma dobro uklopiti u zahtjeve trenera Milojevića", naveo je Mrkela i rekao da "nije lako naći desnog beka" jer je to deficitarna pozicija u fudbalu i da je bilo potrebno mnogo vremena da skauting otkrije igrača koji se uklapa u filozofiju crveno-bijelih.

Mrkela je objasnio da je cilj da se Zvezda još "dodatno ubrza i podmladi", a da njegovim dolaskom možda nije završen prelazni rok. Do sada su stigli Nikolić, Spajić i Olajinka, a priča se o napadaču...

ŠTA KAŽE IBANJEZ?

"Prije dolaska u Zvezdu, razgovarao sam sa Ibanjezom koji mi je rekao najbolje stvari o klubu, tako da je svakako uticao na to da dođem. Sada sam ovdje, veoma sam srećan zbog toga i nadam se da ću ostati u klubu dugi niz godina. I prije nego što se znalo da prelazim u Zvezdu, dobio sam mnogo poruka od navijača na društvenim mrežama koji su mi željeli dobrodošlicu i pružali podršku. Presrećan sam što ću imati priliku da im se predstavim. Poručio bih im da vjeruju u nas, a mi ćemo dati maksimum za uspejh Crvene zvezde."

"U Srbiji do 7. februara traje prelazni rok, tako da vodimo razgovore i kada je riječ o odlascima, ali i dolascima. Vjerujem da će se u bliskoj budućnosti nešto od toga desiti", poručio je Mrkela i time obradovao navijače koji se nadaju da bi još jedan napadač mogao da stigne na "Marakanu".

Mladi argentinski fudbaler Aleks Vigo je poručio da mu se "sviđa ideja igranja Lige šampiona", od koje Crvena zvezda nije daleko, pa je poručio da će sve uraditi da pomogne klubu da do toga i dođe.

"Veoma sam srećan što sam došao u Zvezdu koja je veliki klub i čega sam svjestan. Hvala sportskom direktoru na lijepim riječima i siguran sam da ću ispuniti sve zadatke koji su postavljeni pred mene, te da ću pokazati ono najbolje zbog čega sam došao. Upoznat sam sa Zvezdinom veličinom, kao i činjenicom da klub ima ogromnu bazu navijača, a to je jedan od razloga zbog kog sam i došao, kao i da osvajam trofeje. Sebe bih opisao kao izuzetno ofanzivnog beka, ali pružam maksimum i kada je defanziva u pitanju. Fizički se dobro osjećam, spreman sam da igram, tako da sam na raspolaganju stručnom štabu", poručio je Vigo i dodao da zna za rivalstvo Zvezde i Partizana.

"Upoznat sam i sa vječitim derbijem, slično rivalstvo imamo i u Argentini između Rivera u kom sam igrao i Boke. Iskreno, nisam do sada gledao vječite derbije, uglavnom sam Crvenu zvezdu pratio u međunarodnim utakmicama, ali biće to sjajno iskustvo za mene."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC