• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar dobija srpsko društvo, Fulam ga zove u London! Nisu se sreli u Partizanu, sad će igrati zajedno!

Autor Dragan Šutvić

Engleski klub želi da kupi Srbina i da napravi tandem koji sticajem okolnosti nikada nije zaigrao u dresu Partizana.

 saša lukić ide u fulam Izvor: MN PRESS

Fulam okuplja Srbe, Aleksandar Mitrović bi uskoro mogao da dobije društvo iz reprezentacije u klubu! Engleski tim za koji Srbin već godinama nastupa naciljao je pojačanje u italijanskoj Seriji A, a novi fudbaler tima iz Londona mogao bi da postane Saša Lukić (26). Vezni fudbaler Torina jedna je od najvećih želja tima koji ove sezone sasvim dobro nastupa u Premijer ligi.

Za sada dogovor nije blizu realizacije, pošto je Torino odbio prvu ponudu Fulama. Englezi su ponudili osam miliona evra za Sašu Lukića, ali "Bikovi" smatraju da standardni reprezentativac Srbije vrijedi mnogo više od toga, pa bi u narednom periodu željeli da čuju poboljšan predlog iz Londona.

Trenutno nije jasno koliko novca Torino želi za srpskog fudbalera, ali je očigledno da ne mogu da ga zadrže predugo. Lukić je i prethodnog ljeta bio na izlaznim vratima kluba, a ovog januara ponovo su se pojavile informacije oko promjene njegove sredine. Fulam sada deluje kao najozbiljniji kandidat za obezbeđivanje njegovog potpisa, o čemu je pisao i transfer guru Fabricio Romano.

Lukić je već sa 13 godina stigao iz rodnog Šapca u Partizan, čiji je član bio od 2009. do 2016. godine. Od tri seniorske sezone dve je proveo u filijali Teleoptiku, a samo tokom jedne bio prvotimac Partizana, prije nego što se preselio u Torino. Ugovor sa italijanskim timom potpisao je u ljeto 2016. godine, a jednu sezonu proveo je na pozajmici u Levanteu sa kojim je igrao u španskoj Primeri.

U dosadašnjem dijelu karijere Lukić je odigrao 167 mečeva za Torino, a ove sezone je na 18 mečeva u prvenstvu i kupu postigao tri gola i upisao jednu asistneciju. Sa reprezentacijom Srbije učestvovao je na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a do sada ima 35 mečeva u seniorskom timu, kao i 21 utakmicu za mladu reprezentaciju Srbije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC