• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin u "NAJGOREM TIMU" Mundijala, a hoće ga Napoli: Fali im još jedan za napad na titulu, misle da je to Saša!

Autor Dragan Šutvić

Srpski fudbaler Saša Lukić mogao bi tokom zime da promijeni sredinu.

 napoli želi sašu lukića  Izvor: MN PRESS

Srpski reprezentativac Saša Lukić je po procjeni fudbalsko-statističkog portala "WhoScored" zaslužio mjesto u najgorem timu Svjetskog prvenstva u Kataru, međutim dan posle ove procjene stiže vijest da ga želi italijanski velikan.

Torinski list "Tutosport" prenio je na naslovnoj strani informaciju da je za usluge srpskog veziste zainteresovan Napoli, koji bi želio da ga dovede već u januaru.

Možda će vas zanimati

Napoli je prvoplasirani tim Serije A, sa osam bodova više u odnosu na Milan, a vjeruju da bi dolazak Lukića bio "šlag na torti" u timu Lučana Spaletija koji je tražio od gazde kluba da dovede pojačanje u veznom redu.

Spaleti namjerava da "pusti niz vodu" Dijega Demea, povremenog reprezentativca Njemačke koji se nije snašao od dolaska iz Lajpciga, pa da vezni red ojača mlađim i kvalitetnijim Sašom Lukićem. Već nekoliko godina je standardan u dresu Torina, postao je i kapiten ovog kluba sve dok nisu "pukli" pregovori oko novog ugovora prethodnog ljeta, tako da se možda ni "bikovi" neće mnogo dvoumiti kada dobiju ponudu sa juga Italije.

Za sada nema informacija koliko bi Lukić mogao da košta Napoli, ali pretpostavka je da bi mogli da ponude između 15 i 20 miliona evra jer srpskom vezisti ugovor ističe za godinu i po dana.

Podsjetimo, fudbaler koji je ponikao u Partizanu je u Italiji još od 2016. godine. Tada je prešao iz Humske za 1,7 miliona evra i dugo mu je trebalo da se izbori za minute. Išao je i na pozajmicu u Levante u sezoni 2016/17, da bi se postepeno njegova uloga u Torinu povećavala i postao je nezamjenljivi dio tima Ivana Jurića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC