• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojevićev KOŠMAR u Turskoj, poraz i PROTESTI navijača! Srbinu igrači dolaze i odlaze, on priznaje: Ovo nisam doživio

Autor Dragan Šutvić

Veoma teška situacija za Aleksandra Stanojevića poslije još jednog poraza sa Konjasporom

 aleksandar stanojević bilježi poraze u konjasporu Izvor: TWITTER/ANDBUGUNSPOR

Aleksandar Stanojević od starta ima velike probleme u Konjasporu. Njegov tim izgubio je u četvrtak uveče od Istanbulspora kod kuće (0:1), čime je doživio i četvrti poraz u isto toliko utakmica pod vođstvom bivšeg trenera Partizana. Da situacija bude još teža po čitav klub, još od oktobra ekipa je ostvarila samo jednu pobjedu - 13. novembra, a nakon Svjetskog prvenstva je u sedam mečeva osvojila samo tri od mogućeg 21 boda.

"Nismo igrali dobro, to je očigledno. Ako pogledamo prvo poluvrijeme, dominirali smo utakmicom, imali smo mnogo prilika da damo gol, ali nažalost nismo uspjeli da ih iskoristimo. Poslije primljenog gola, tim je postao nervozan. Primili smo nesrećan gol i poslije toga nismo uspeli da se vratimo u meč... Nikad nisam bio u ovoj situaciji, pogotovo kada dođem usred sezone. Naravno, kao treneru, sva odgovornost je na meni. Ovaj tim mora da dobije igračka pojačanja, ako želimo da napravimo neku pozitivnu promjenu", rekao je Stanojević poslije meča u razgovoru sa novinarima.

Konjaspor se prethodnih dana rastao sa Albancem reprezentativcem "Kosova" Zimerom Bitićijem, koji je otišao u Olimpijakos za milion evra, dok je u Stanojevićev tim stigao centralni vezista Andreas Bukalakis, reprezentativac Grčke. On je pozajmljen do kraja sezone i zamijeniće defanzivnog vezistu Amira Hadžiahmetovića, reprezentativca Bosne i Hercegovine koji je prešao u Bešiktaš za 3,2 miliona evra.

Dok Konja tone na tabeli i trenutno je osma na tabeli sa 27 bodova iz 21 utakmice, navijači za tešku situaciju krive upravu i zato su se okupili ispred stadiona "Konja Metropolitan Munisipaliti" i glasno izrazili nezadovoljstvo time kako se vodi klub.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC