• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Vlahović psovao na srpskom pred svima - Nemam bre...

Autor Mladen Šolak

Dušan nije primijetio da ga snimaju dok je psovao ispred kamere.

 Dušan Vlahović opsovao dok su ga snimale kamere Izvor: Twitter/balkanunique ·

Srpski napadač Dušan Vlahović snimljen je ispred trening-centra Juventusa i opsovao je na našem jeziku u momentu u kojem nije znao da ga kamere snimaju. Razgovarao je sa vozačem automobila i nije se obraćao nikome spolja, niti upućivao psovku bilo kome oko sebe. Naprotiv, bio je srdačan sa navijačima i rado dijelio autograme, ali je i računao da niko neće razumjeti ono što je rekao. Međutim, osmijeh jedne osobe u masi ipak nagoveštava da su neki razumjeli ono što je Vlahović rekao: "Teraj ga u k***c brate, šta ti je! Nemam bre...".

Dušan Vlahović je prije nekoliko sedmica oduševio navijače Juventusa kada se oglasio usred navoda da bi mogao da ode zbog kazne kojom je Juve izvjesno ostao bez bodova i bez Lige šampiona sljedeće sezone. Srbin je tek oporavljen od povrede koja ga je mučila mesecima i motivisan je da se dokaže baš pred navijačima koji ga vole od kad je stigao iz Fiorentine prije godinu dana. Zato ga ovako u masi i čekaju ispred trening-centra i mole za autograme ili fotografiju.

U periodu velike napetosti u klubu, bilo je nagađanja da bi Vlahović mogao da ode u Real Madrid, ali je on veoma eksplicitno poručio da neće otići i da ostaje u Torinu do daljeg - pa makar i ne igrali Evropu sljedeće sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC