• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj potez bi mogao da spasi Jovićevu karijeru: Nije dao gol, ali zbog herojstva je kupio navijače Fiorentine!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Vrhunska reakcija Luke Jovića na golu Fiorentine obradovala je njegove navijače i izmamila aplauze, i više nego da je postigao pogodak.

 Luka Jović spasio svoj gol na meču Fiorentina - Bolonja Izvor: Arena Sport/Screenshot

Srpski fudbaler Luka Jović donio je pobjedu Fiorentini u Kupu Italije protiv Torina (2:1), a iako nije uspio da se upiše u strelce u prvenstvenom meču protiv Bolonje (1:2), bio je najistaktnutiji član ekipe. Njegovo ime nije bilo ispisano na semaforu, nije ni asistirao, međutim Jović je jednim potezom kupio navijače "viole" za sva vremena, što je samo jedan dokaz koliko se trud isplati i da je nekada važniji i od učinka!

Dok je na semaforu rezultat bio 0:0, Jović je došao u centar pažnje tako što je pravovremenom reakcijom na gol-liniji uspio da sačuva svoj gol. Posle kornera Bolonje u desetom minutu, šansu da donese vođstvo gostima imao je Luis Ferguson, međutim Jović je u ulozi golmana bio savršen.

Izvrsno je pratio akciju Bolonje i pokrio je deo gola koji je upravo gađao Ferguson, a potom je glavom uspio da udari loptu i ona je od prečke pogodila Zirkzija, pa otišla u smjeru koji je odgovarao igračima Fiorentine.

Uzalud su vršili pritisak na glavnog arbitra Pareta, pokazao je samo da na "satu" nije dobio nikakvu potvrdu da je lopta prešla gol-liniju, odnosno Jović je pravovremeno intervenisao i spasao čist gol. Nažalost po njega, ovo "herojstvo" nije imalo velikog efekta jer je Bolonja povela u 14. minutu iz penala preko Orsolonija, već posle pet minuta izjednačio je Saponara, da bi pobjedu gostima doveo Poš u 47. minutu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC