• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modriću, moraš da se odrekneš nastupa za Hrvatsku! Real Madrid postavio ultimatum Luki za novi ugovor!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Real Madrid želi da produži ugovor sa Lukom Modrićem, ali samo pod jednim uslovom.

 Real Madrid traži od Luke Modrića da se odrekne Hrvatske Izvor: Profimedia/Mario Machado/SPP Sport Press Photo

Očekivalo se da će Luka Modrić poslije Svjetskog prvenstva u Kataru reći "zbogom" reprezentaciji, pošto je ušao u 38. godinu, međutim izgleda da još nije presjekao pošto ga sa svih strana ubjeđuju da odigra još i završnicu Lige nacija, a potom i da proba da napravi novo čudo sa "kockastima" na Evropskom prvenstvu 2024. godine. Za sada i dalje nema konačnog odgovora, ali navodno ima ucjene iz njegovog kluba Real Madrida.

Nemački portal "One Football" prenosi da je Real Madrid postavio ultimatum Luki Modriću da mora da se oprosti od reprezentacije Hrvatske ako želi da dobije novi ugovor, što je naravno nedopustiv pritisak jer klubovi ne smiju da se miješaju u odluke igrača oko državnog tima.

Već mjesecima se otežu pregovori oko novog ugovora i čini se da je "tema reprezentacija" ipak sve vrijeme bila ključna, pošto Modriću nije tako lako da kaže zbogom Hrvatskoj. Rekorder je po broju nastupa (162) i sa "vatrenima" je osvajao srebrnu i bronzanu medalju na Mundijalima, dok ga i Real Madrid istovremeno "drži u šaci". Modrić je jedan od rijetkih igrača koji su u "tim godinama" dobili ponudu da obnove ugovor, pošto bi obično još prije toga "škartiraju" (pitajte Kasiljasa, Ronalda...).

Modrić je i sa 37 godina jedan od najboljih veznih fudbalera svijeta i ostaje mu se u Madridu gdje je već 11 godina i gde je osvojio 21 trofej, uključujući pet Liga šampiona, dok ukoliko se izjalovi posao sa španskim velikanom - ostaje mu Saudijska Arabija gdje mu nude ogroman novac.

Ovo inače nije prvi put da se priča o tome da Real Madrid primorava svoje igrače da se odreknu reprezentacije, pošto se navodno slična stvar dogodoila i sa Tonijem Krosom koji ne igra za Njemačku od 2021.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC