• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESI OBUKAO NOVI DRES, DA U NJEMU IZGUBI! Najbolniji poraz PSŽ-a, atmosfera na tribinama kao da je meč za titulu (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Velika utakmica na Velodromu i poraz Pari Sen Žermena!

 Pari Sen Žermen Marsej Liga 1 Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen izgubio je od Olimpik Marseja 1:2 i ispao iz Kupa Francuske! Domaći su na Velodromu slavili plasman u četvrtfinale kao da su osvojili titulu, što je i očekivano, jer je tim hrvatskog stručnjaka Igora Tudora napravio iznenađenje, bez obzira na to što je u pitanju bio derbi najvećih rivala. Prvi gol za veliku pobedu nekadašnjeg šampiona Evrope postigao je veteran Aleksis Sančez (34) iz penala u 31. minutu, uzvratio je takođe veteran PSŽ-a Serhio Ramos (36) udarcem glavom na Nejmarovu asistenciju iz kornera, a konačnih 2:1 za Olimpik postavio je Ukrajinac Ruslan Malinovski (29), bombom sa ivice kaznenog prostora u 58. minutu. Na stadionu je uslijedila prava eksplozija.

S obzirom na pravila Kupa Francuske, igrači oba tima nosila su brojeve na dresovima "kao nekad", pa su svi na leđima imali cifre od 1 do 11. Mesi je tako na veče pozajmio od Nejmara "desetku", Brazilac je kao u Barseloni zadužio "11", a djeluje da je ipak nepremostiv problem bio izostanak "sedmice" Parižana - povrijeđenog Kiljiana Mbapea. Najbolji francuski fudbaler u prošlom kolu je praktično sam izbacio šestoligaša postigavši čak pet golova, ali onda je žrijeb spojio velikane Lige 1 i jedan je morao da ispadne. I to je bio PSŽ.

S obzirom na to da je aktuelni branilac trofeja Nant, koji se inače plasirao u četvrtfinale, od srijede uveče je definitivno na Park prinčeva u Parizu ni ove sezone neće stići trofej jednog od najprestižnijih kup-takmičenja na svijetu. U Ligi 1 PSŽ ima osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Marsej i trećeplasirani Lans, dva boda iza je Monako i djeluje da ni ove sezone neće biti drame kada je u pitanju trka za titulu. Međutim, jedan trofej sigurno neće završiti u Mesijevim rukama, kao što nije ni prošle sezone.

Izvor: Profimedia

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC