• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurili detalji iz istrage protiv Juventusa: Lažnih 75.000.000 i stvari od kojih se JEŽILI čak i u upravi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Uprava Juventusa je nakada radila stvari kojih su se i sami stidjeli!

 Detalji istrage o Juventusu Izvor: Profimedia

Procurili su novi detalji istrage protiv Juventusa, a "Korijere dela Sera" je objavila detalje mahinacija zbog kojih je "stara dama" kažnjena oduzimanjem bodova i novčano. Nekadašnji finansijski direktor Juventusa Marko Re je priznao da je u razmjeni u kojoj je Juve dobio Artura, a u Barselonu poslao Miralema Pjanića bilo nepravilnosti.

"Neko kao Artur ne mođe da vrijedi 75.000.000 evra, to je jasno zar ne? Da on nije ni blizu tih brojki?", rekao je Marko Re, a još jedan visoki zvaničnik Juvea Mauricio Arivabene je priznao da mu nije bilo lako da vuče neke poteze.

Ovaj Italijan, koji se proslavio kao visoki zvaničnik F1 tima Ferarija, bio je godinu dana izvršni direktor Juventusa i kako kaže radio je ono što je morao.

"Bilo je stvari zbog kojih mi se pomalo ježila koža, ali neke odluke su morale da budu donijete. Zbog UEFA parametara i toga što su naše finansije bile van njihovih parametara, pomislili smo da nam nešto promiče", rekao je Mauricio Arivabene u telefonskom razgovoru od 19. oktobra 2021. godine. Na to mu je finansijski direktor Juventusa u to doba odgovorio:

"Klub je u okviru UEFA parametara za registraciju za Ligu šampiona u sezoni 2022/23, ali ovako kako stvari stoje ne bi mogao da se registruje za sezonu 2023/24."

Protiv Juventusa se nastavlja istraga i mogli bi da budu isključeni iz evropskih takmičenja, a prijete im i dodatne kazne, a upravi kluba privatne tužbe i nova suđenja. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC