• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović molio da šutira penal! Dušan je patio kao nikada do sada, brojao dane bez gola: Nakon 115... (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović je odigrao sjajan meč za Juventus i došao do prvih golova poslije četiri mjeseca. A u tome mu je pomogao Di Marija nakon čega se "sve otvorilo".

 Dušan Vlahović molio Di Mariju da šutira penal Izvor: Arena Sport/Screenshot

Srpski napadač Dušan Vlahović odigrao je prethodne večeri vrhunsku utakmicu za Juventus pošto se poslije čak četiri mjeseca upisao u strelce za "staru damu". Juventus je slavio 3:0 protiv Salernitane, a Vlahović je postigao dva gola i asistirao za treći - i to svom saigraču iz srpske reprezentacije Filipu Kostiću. Tako je konačno skinuo veliki teret sa leđa i konačno se u potpunosti oporavio od povrede prepona koja ga je dugo mučila, a koliko je bio željan gola najbolje pokazuje scena iz 26. minuta.

Mireti je izborio jedanaesterac za Juventus, a bilo je predviđeno da ga šutira Anhel di Marija, međutim Vlahović se "izborio" za pravo i pogodio uz pomoć stative, da bi sebi podigao samopouzdanje koje je bilo vjerovatno nikad niže poslije teškog perioda.

"Napadači žive za golove, važno nam je da dajemo golove. Zato hvala Di Mariji koji mi je dopustio da izvedem taj penal, stvarno mi je pomoglo", rekao je Vlahović poslije meča za italijansku televiziju DAZN: "Najvažnije je da smo pobijedili, nismo dobili tri utakmice, tako da je to za nas ključno. Hvala svima u timu, hvala treneru i moramo ovako da nastavimo".

Dušan Vlahović
Izvor: YouTube/TV Arena sport

A koliko je Dušan Vlahović bio opterećen, i pod pritiskom zbog lošeg perioda nakon što ga je Juventus platio rekordnih 80 miliona evra, najbolje se vidi jer je brojao svaki dan od posljednjeg pogotka u crno-bijelom dresu: "Ovo je moja druga utakmica poslije povrede, moj prvi gol poslije 115 dana i potrebno mi je još malo vremena da uhvatim tempo, ali se osjećam već sada bolje i nadam se da ću uskoro doći na svojih 100 odsto".

Iako je dobar dio sezone povrijeđen, Vlahović je u dresu Juventusa odigrao 18 utakmica i postigao devet golova i asistirao za još tri. Pričalo se i da će napustiti "staru damu" i preseliti se u Real Madrid, dok se sada sve više spominje i Mančester junajted koji planira čistku kako bi pojačao budžet za transfere i upravo angažovao Srbina.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC