• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako to misliš, onda nemaš pojma ni o čemu!" Trener Čelsija pobjesnio na konferenciji!

Autor Dragan Šutvić

Poslije svega što je čuo u javnosti o sebi, Grejem Poter se obratio medijima.

 trener čelsija bijesan na novinare  Izvor: YouTube/screenshot/Hayters TV

Trener Čelsija Grejem Poter iznervirao se na jedno novinarsko pitanje uoči meča sa Dortmundom u Ligi šampiona (srijeda, 21.00) pošto se već dugo u engleskoj javnosti priča da je "flegma" i da ne može da se naljuti na svoje igrače, što su povezali sa lošijim partijama "plavaca". 

Poter je do sada vodio Čelsi na 23 utakmice i slavio samo u devet, a zbog navodno blagog karaktera koji se potencira u javnosti - nije dostojan klupe velikog kluba.

Možda će vas zanimati

Kada su novinari pojasnili Poteru da to naročito u prvi plan ističu bivši fudbaleri i stručnjaci koji rade na televiziji, Poter je povisio ton i pokazao da i te kako griješe kada ga procjenjuju samo prateći TV kamere.

"Da li me je išta naljutilo? Hm, sem ovih pitanja...", rekao je Grejem Poter prije nego što će dati vrlo dugačak i opširan odgovor radoznalim medijima:

"Trudim se da ne ulazim u raspravu sa novinarima u medijima. Naravno da se ljutim i ja sam čovjek kao i vi, samo se trudim da to kontrolišem kako želim. Ti što pričaju da bi trebalo da se ljutim, a onda pričaju kako se svađam sa trenerom. Svi gubimo razum, ovo je emotivan sport, ali imam obavezu da se vodim time šta je dobro za mene i klub. Ako mislite da možete da počnete karijeru u devetoj ligi i dođete do Čelsija koji igra u Ligi šampiona, a da se ne naljutite, onda ne znate ništa ni o čemu".

Grejem Poter je inače imao zaista nevjerovatan put jer je prvo vodio klub pod imenom Lids Karnegi, a potom preko uspjeha u Estersundu, četvrtoligašu iz Švedske kog je doveo do elite, obezbijedio sebi put nazad u Englesku. Vodio je Svonsi, zatim Brajton, da bi poslije odlaska Tomasa Tuhela dobio petogodišnji ugovor na Stamford bridžu.

Za sada mu ne ide sjajno, ali dobio je nebalansiran tim na gomili, pa na sve to i brojna pojačanja koja je nemoguće odmah uklopiti i zato je pod velikim pritiskom da napravi rezultate.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC