• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sampdorija TJERA igrače da NE prime platu! Stanković ima "nemoguću misiju" - u klubu RASULO, a njega čeka borba!

Autor Dragan Šutvić

Ekipa Sampdorije se bori sa velikim problemima posljednjih mjeseci, kako sa fudbalskom krizom, tako i sa problemima sa zakonom i pravilnikom Serije A.

 igrači sampdorije nisu primili platu  Izvor: Profimedia/ANSA/STRINGER

Sezona mučenja za fudbalere Sampdorije i dalje traje i svakim sljedećim danom situacija je sve teža i teža. Izabranike Dejana Stankovića čeka veoma neizvjesna borba za opstanak u Seriji A, a klub trenutno ne može da se pohvali ni dobrom finansijskom situacijom.

Od kada je preuzeo ekipu bivši trener Crvene zvezde digao je "Sampu" za jednu poziciju na tabeli, što nikako nije bilo u njegovim planovima nakon kompletno odrađenih priprema sa ekipom. Đenovljani su pretposljednja ekipa na tabeli Serije A sa 11 bodova i trenutno su daleko od sigurne zone u kojoj je Specija sa svojih 19 bodova.

Povrh svih loših sportskih rezultata, klub ne stoji najbolje ni na organizacionom planu. Vlasnik kluba, kontroverzni Masimo Ferero, uhapšen je prije izvjesnog vremena, a igračima se duguju plate za mjesec decembar. Zbog cijele situacije klubu sa stadiona "Luiđi Ferari" prijeti kazna u vidu oduzimanja dva boda. Ovakva kazna bi žestoko poljuljala tim srpskog stratega u borbi za opstanak u sezoni koja može da bude za zaborav.

Rukovodioci kluba su došli na ideju da igračima ponude da potpišu sporazum o nedobijanju plate za decembar, pod garancijom da će biti isplaćena kako sezona bude odmicala. Sve se ovo radi da bi se kazna od strane Serije A izbjegla, u suprotnom nekadašnjem šampionu se ne piše dobro ove sezone.

Kako će klub iz Ligurije ove sezone završiti jako je teško predvidjeti. Klub po svojoj istoriji i tradiciji zaslužuje da bude dio elitnog fudbala u Italiji i svakako da će svi uložiti napor da se tu zadrže i sljedeće sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC