• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekada mislim, šta bi mi Siniša rekao? Emotivan intervju Dejana Stankovića - citirao Mihu i Vijalija, pa održao lekciju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ne bježi od izazova Dejan Stanković i to je glavna poruka. Da je situacija još gora, on bi se borio!

 Dejan Stanković o Siniši Mihajloviću Izvor: Profimedia

Sampdorija je u velikim problemima, nalazi se pri dnu tabele, u velikim finansijskim problemima, a navijači prijete smrću bivšem vlasniku kluba Masimu Fereru. Ipak, Dejan Stanković ne žali što je došao. 

Srpski stručnjak koji je od borbe za titule i Ligu šampiona stigao do borbe za opstanak je u intervjuu za italijanske medije pričao o situaciji u klubu, ali i o Siniši Mihajloviću.

"Nekada postavljam sebi pitanja i zamišljam odgovore koje bi mi Siniša dao poslije 25 godina prijateljstva i bratstva koje su nas ujedinile. Siniša je bio pravi čovjek, bez greške. Uvijek je pričao direktno. Sakiću sam ispričao anegdotu pred meč sa Sasuolom gdje sam stvorio utisak o timu. Nenad me je pitao da li sam se odlučio za ekipu. Postavio sam sebi pitanje šta bi Siniša uradio i sjetio se njegovih riječi: 'Stavi igrače na prava mjesta i stani tu'", počeo je svoj intervju Stanković uspomenom na velikog prijatelja.

Iako je dоšao u klub koga muče brojni problemi, Stanković ni jednog momenta nije zažalio zbog toga. Jednostavo, na izazovima se uči.

"Ponosan sam što sam ovdje jer kada je tvrdo, oni tvrdi idu naprijed. Došao bih u Sampdoriju čak i da je lošija situacija. Mornar se ne dokazuje na mirnom nego na olujnom moru. Borba te ojača i svaki dan sam sve više ponosan na moje momke", rekao je on. 

Na kraju je čak citirao i nedavno preminulog Đanluku Vijalija i rekao da bi propustio mnogo dobrih stvari da nije došao u Đenovu da proba da spasi nekadašnejg šampiona Serije A. 

"Možete li da zamislite da nisam došao u Sampdoriju? Bez ikakvog razloga bih propustio veliko ljudsko i sportsko putovanje. Ovdje sam upoznao fantastične ljude i ne žalim za sovjim odlukama, bilo da su dobre ili loše. U porazu, ako ne naučiš nešto iz njega dva puta si izgubio, kao što je govorio Vijali", završio je Stanković. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC