• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svake noči se molim bogu, Siniša mi oduzeo sve riječi! Dejan Stanković otvorio dušu: Ta ogromna bol... Sve držim u sebi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Stanković i dalje veoma teško govori o smrti svog kuma, prijatelja i saigrača, Siniše Mihajlovića.

 Dejan Stanković o odnosu sa Sinišom Mihajlovićem Izvor: ATA Images/Milan Maricic

Dejan Stanković otvorio je dušu italijanskim medijiima o svom odnosu sa kumom Sinišom Mihajlovićem, sa čijom smrću se i dalje veoma teško miri. "Uvijek sam pričao sa Sinišom, o svemu. On je bio moja referentna tačka. Neko ko bi mi rekao 'Idi tiho, sve će biti u redu'. Tek tako. A razgovarali smo o svemu. Ja sam poslije tih razgovora pravio izbore, ali on mi je davao savjete, vukao me za uši kada stvari nisu išle dobro. Takav je pravi brat, i to ne onaj koji ti govori samo onda kada sve ide dobro, već onaj ko te grdi kada praviš greške", rekao je Stanković u intervjuu za italijanski "DAZN".

Na bolnoj sahrani u decembru, Deki je bio jedan od onih koji su nosili kovčeg. Bili su kraj njega i Roberto Manćini, Marko Arnautović...

"Siniša mi je oduzeo sve riječi. Ta ogromna bol i sve što su doživjeli Arijana, djeca, njegov brat, njegova majka... Svake noći se molim Bogu da im da snage da nastave. Sve to držim u sebi, ali sam ponosan zato što sam bio dio njegovog života. Koliki dio? Ne znam, ali bio sam dio. I ponosan sam na to da je znao šta ja mislim. I koliko sam ga poštovao i koliko sam ga volio", rekao je bivši trener Zvezde.

Stanković je bio upitan i za posebnu frazu po kojoj pamti Mihu? "Ima ih mnogo, poput one da nikad ne smiješ da žališ zbog onoga što si uradio, već samo zbog onoga što nisi'. To je Mihajlovićeva rečenica koju možeš da koristiš u svim kontekstima - i u životu i u fudbalu", rekao je Stanković.

Izvor: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy Live News

Njih dvojica zajedno su igrali u reprezentaciji od 1998, kada je Stanković ušao u "A" tim kao vunderkind Crvene zvezde, a istog ljeta su postali saigrači i u Laciju. Potom su zajedno nastupali i za Inter, gdje je Mihajlović 2006. završio veliku karijeru - takođe uz Stankovića. Tokom zajedničkih godina i njihove porodice su napravile poseban međusobni odnos, pa su tako kumovali jedan drugom na krštenju djece. I malo je onih koji su posljednjih nedjelja pomislili na Stankovića, a da se nisu sjetili i Mihajlovića. Uostalom, Sinišine sinove Dušana i Miroslava Stanković je izveo na teren stadiona "Luiđi Feraris", na dirljiv oproštaj koji su pripredili Sampdorija i njeni navijači.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC