• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković se izvinjavao novinarima - POGRIJEŠIO SAM! Uzeo bod Interu, pa stao pred medije: "Nije trebalo to da uradim!"

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković se izvinjavao novinarima u Italiji.

 dejan stanković se izvinjavao novinarima  Izvor: YouTube/UC Sampdoria/Screenshot

Dejan Stanković je napravio iznenađenje sa Sampdorijom, "ukrao" je bod protiv Intera. Meč je završen bez golova (0:0), a taj poen znači domaćinu u borbi za opstanak, dok goste udaljava od borbe za titulu sa Napolijem. Djeluje da je pitanje Skudeta riješeno, dok će ekipa srpksog stručnjaka da uradi sve da izbjegne ispadanje.

Poslije 22 utakmice Sampdorija je na pretposljednjem mjestu sa 11 bodova, osam manje od Specije koja je prva "iznad crte".

Poslije boda je bivši trener Crvene zvezde prvo želio da se izvini novinarima, pošto se nije pojavio na konferenciji poslije meča sa Moncom.

"Bila je ovo utakmica puna intenziteta, prava rovovska borba, čestitam mom timu, pronalazimo konstantnost. Prije nego što nastavim, želim da se izvinim svima zato što nisam dao izjavu poslije Monce. Teško mi je sve palo, žao mi je što nisam došao da pričam i da pohvalim moj tim i navijače. Naša situacija nije laka, ali ćemo da natavimo da se borimo do kraja", rekao je Stanković.

Pohvalio je Inter, njegov bivši klub i nekadašnjeg saigrača Simonea Inzagija koji sa klupe vodi "neroazure".

"Hoću da čestitam Simoneu, Inter je veoma jak i želim im sve najbolje. Mi smo se trudili da im napravimo probleme, ponekad je izgledalo malo frenetično, ali razumijem kako se igrači osjećaju. Velika je tenzija na terenu, ne mogu da se ljutim na njih. Da smo bili malo smireniji, možda bismo bili efikasniji u kontrama. Imali smo svoje šanse, kao i Inter. Vjerujem u naporan rad, ponos i odlučnost i to mi imamo. Neki kažu da nam je potrebno čudo, neka bude tako, nazovite ga čudom. Moj posao je da prenesem hrabrost ovim igračima, da igraju i da se bore zajedno sa podignutim glavama."

Na kraju je ponovo pričao o borbi za opstanak.

"Ne volim da pričam o prošlosti, ali smo primali golove u završnicama i protiv Empolija, Udinezea i Monce. Ako ne naučiš iz grešaka, onda ponovo platiš ceh. Vjerujemo u svoj rad, imamo i povrede, suspenzije. Da se još jednom vratim na meč, željeli smo da krenemo sa visokim presingom, uzimali smo kalkulisane rizike, čekali šansu iz kontri. Međutim, Inter nas je svojim stilom igre natjerao da budemo povučeniji. Nekoliko puta smo mogli da vidimo kako Hakan Čalhanoglu jednim potezom nadigra cijeli naš vezni red. Teško je igrati protiv takvih igrača", zaključio je Stanković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC