• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STANKOVIĆ U SUZAMA IZJURIO SA TERENA, NIJE OVO MOGAO DA GLEDA: Klub mu se raspada, sad im prijeti izbacivanje iz lige!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zbog onoga što je vidio na terenu Dejan Stanković je zaplakao, a van terena situacija je još gora i ako se ne popravi Sampdorija bi čak mogla da bude izbačena iz lige!

 Dejan Stanković zaplakao poslije remija Monce i Sampdorije Izvor: Profimedia/Marco Bucco/LaPresse

Sampdorija je opet ispustila pobjedu u posljednjim minutima! Tim Dejana Stankovića vodio je protiv Monce nakon golova Manola Gabjadinija u 12. i 58. minutu, a onda su primili gol za 2:2 u 99. minutu meča! Poslije izjednačenja sa bijele tačke Dejan Stanković je prema navodima italijanskog "DAZN" odjurio u svlačionicu u suzama!

"Ovaj udarac je bio pretežak čak i za ratnika kakav je Stanković. Srpski trener nije mogao da zadrži suze frustriran još jednim razočaranjem na terenu i otišao je sa terena nekoliko momenata prije nego što je Pesina izveo jedanaesterac. Čak su i neki igrači poput Đuričića i Auđelija plakali", navodi se u italijanskim medijima.

Sampdorija je poslije ove utakmice ostala na deset bodova, samo dva više od posljednjeg Kremonezea, a daleko od mjesta koje ih ostavlja u ligi jer ima osam bodova manje od Specije koja drži posljednje mjesto koje garnatuje opstanak u ligi.

Na sve to tu su i finansijski problemi Sampdorije u kojoj plate kasne već mjesecima, a predsjednik Masimo Ferero mora da sredi situaciju što prije ako ne želi da njegovom klubu budu oduzeti bodovi zbog neodgovornog poslovanja. Ukoliko bi se to desilo slavni klub iz Đenove koji je i ovako u teškoj situaciji skoro da ne bi imao ni teorijske šanse da opstane u ligi!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC