• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković dobio strašno pojačanje - Francuz u kojeg se zaljubio Bajern: Platili ga milione, pa pustili da ode iz kluba!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi fudbaler nije opravdao povjerenje Bajerna iz Minhena, ali kod Stankovića u Sampdoriji ima šansu da se dokaže.

 Mikel Kuzians prešao u Sampdoriju Izvor: Profimedia

Ekipa Sampdorije pod komandom Dejana Stankovića ne bilježi sjajne rezultate u Seriji A ove sezone i trenutno se nalazi u zoni ispadanja. Pojačanja su neophodna mladom srpskom treneru, ali je njemu još na početku prelaznog roka rečeno da nema mnogo novca u klupskoj kasi i da će tim tokom januara morati da se snalazi. Jedno od prinudnih rješenja jeste Mikel Kuizans, momak kojeg je Bajern svojevremeno platio čak osam miliona evra vjerujući da je među najtalentovanijima na svijetu.

Mladi Mikel Kuizans (23) stiže u Sampdoriju na šestomjesečnu pozajmicu iz Venecije, italijanskog drugoligaša u kojem je tokom jesenjeg dijela prvenstva odigrao 13 mečeva, postigao dva gola i zabilježio još dvije asistencije. On je za taj tim nastupao i prethodne sezone u Seriji A, kada je pomalo šokantno pojačao ekipu koja je Bajernu platila četiri miliona evra za njegove usluge.

Inače, Kuizans je dugogodišnji reprezentativac Francuske u svim mlađim selekcijama, a nakon igranja za omladinske timove Strazbura i Nansija preselio se u Borusiju iz Menhengladbaha. Tamo je skrenuo na sebe pažnju tima iz Minhena, a Bajern je veoma galantno platio čak osam miliona nakon samo jedne sezone u dresu Borusije. Talenat nije uspio da ispliva na površinu, nije urodila plodom ni pozajmica u Olimpik iz Marseja, pa je njemački gigant odlučio da ga proda.

Sada će mladi Mikel imati priliku da se dokaže pod Stankovićevom komandom, u trenutku koji je veoma težak za Sampdoriju. Nakon 20 odigranih mečeva u prvenstvu tim iz Đenove ima samo devet bodova i niz od čak četiri uzastopna poraza u Seriji A. Po trenutnom stanju na tabeli ekipa Specije se nalazi na prvom mjestu koje ne vodi u niži rang, a timu Dejana Stankovića bježe čak devet bodova. Pa, ako je nekad bio trenutak da se Kuizans pokaže...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC