• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković i Sampdorija u nezavidnoj situaciji: Opstanak? Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe, vjerujemo u to!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sampdorija je sinoć doživjela novi prvenstveni poraz i u sve težoj je situaciji u Seriji A.

 Dejan Stanković Izvor: EPA/MICHELE MARAVIGLIA/ANSA

Boravak Dejana Stankovića na klupi Sampdorije ne protiče na način kojem su se mnogi nadali.

Od dolaska Srbina na kormilo, tim iz Đenove upisao je samo dvije pobjede i jedan remi na 11 utakmica i opstanak u Seriji A sve je dalji. Njegov tim sinoć je glatko poražen od Atalante u Bergamu (0:2), čime je dodatno sebi zakomplikovao život i sve je dalje od mjesta koja garantuju nastup u najjačoj italijanskoj ligi i naredne sezone.

"Došli smo organizovani, protiv tima koji je dobro pripremljen i koji je jak na svim poljima. Napravili smo neke šanse, a onda smo primili gol iz situacije koju nisam očekivao. Prihvatili smo rizik da igramo na kontranapade, protiv jednog brzog napada i pokušavali smo. Momci su dali sve od sebe, ali u ovom trenutku to nije dovoljno", svjestan je Stanković da njegov tim nema ni približno kvalitet da se suprotstavi ni ekipama iz "zlatne sredine", a kamoli onim iz vrha.

"Ostavljamo ovu utakmicu iza sebe i okrećemo se narednim. Zadovoljan sam kako su momci odigrali, iako postoje mnoge stvari koje možemo da popravimo", kao da se Stanković unaprijed pomirio sa ovim porazom, svjestan da će bodove spasa morati da potraži protiv ekipa kojima po kvalitetu može da parira.

Sampdorija na svom kontu ima samo devet bodova, jedan više od posljednjeplasiranog Kremonezea, a za Sasuolom, prvim klubom u sigurnoj zoni, zaostaje sad već velikih osam bodova.

"Opstanak? Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe. U teškoj smo poziciji, ali ja vjerujem u njih. Ne želim da odustanemo, bilo bi prelako, nisam tu da bih se skrivao", poručio je Stanković.

Sampdoriju u narednom kolu očekuje gostovanje novajliji u ligi, Monci, te ukoliko ni na ovom meču ne uspije doći do bodova, teško je očekivati da klub krene ka luci spasa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC