• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEKI VEĆ IMA PORAZA KAO U CRVENOJ ZVEZDI: Za manje od tri mjeseca deset "šamara", opasno mu se drma klupa!

Autor Haris Krhalić

Dejan Stanković nikako ne uspijeva da izvuče Sampdoriju iz krize. Trenutno su na pretposljednjem mjestu sa devet bodova, čak osam manje od sigurne zone.

 Stanković i Sampdorija u ozbiljnim problemima Izvor: YouTube/UC Sampdoria/Screenshot

Dejan Stanković pokušava da "razrmda" Sampdoriju i pomeri je iz zone ispadanja, ali ne ide mu, pa ne ide... Atalanta je u prošlom kolu savladala Sampdoriju 2:0 (1:0) i tako produbila njihove probleme. Stanković je doživio već deseti poraz na klupi italijanskog kluba, a tu je manje od tri mjeseca, pa se s razlogom priča o njegovoj smjeni jer ako uskoro ne izađu iz krize - biće kasno da se "izvuku" i ostanu u Seriji A.

Poslije svega, Stanković je preuzeo odgovornost i rekao da mu je "žao njegovih fudbalera" jer zna da su dali sve od sebe, pa je njegova poruka da podignu glavu i okrenu se već sljedećoj utakmici protiv Monce (6. februar) u kojoj će imati veću šansu da dođu do tri boda.

"Prije primljenog gola stvorili smo i nekoliko šansi. Igrali smo protiv tima koji je u najboljoj formi uz Napoli u posljednje vrijeme. Bili smo hrabri i prihvatio bih da smo primili gol iz kontranapada, ali ne uz postavljenu odbranu. To je jedino što mogu da zamjerim mojim momcima, inače smo odigrali vrlo dobro protiv vrlo snažnog protivnika. Momci su dali zaista 120 odsto, ali to u ovom trenutku nije dovoljno", rekao je Stanković i osvrnuo se na temu opstanka.

"Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe. Trenutno je ovako, u teškoj smo situaciji, ali vjerujemo u opstanak. Ne želim da odustanem, bilo bi prelako to učiniti i neću da se krijem", rekao je srpski trener koji se svakako nada i pojačanjima u posljednjih 48 sati "merkata".

Podsjetimo, Stanković je vodio Sampdoriju na 14 mečeva i do sada je ostvario tri pobjede i remi, uz deset poraza. Toliko je ukupno imao poraza na 130 mečeva sa Crvenom zvezdom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC