• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA I DRAGOVIĆ - ŠTA SE DEŠAVA? Štoper i dalje na pripremama u Turskoj, ali čeka nas još pet dana drame

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandar Dragović za sada nije napustio Crvenu zvezdu, ali sve je otvoreno do kraja zimskog prelaznog roka.

 Aleksandar Dragović za sada nije napustio Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Uprkos ranije objavljenim informacijama, Aleksandar Dragović nije napustio pripreme Crvene zvezde i sa tribina je gledao poraz svog tima od Ludogoreca (2:3) u Antaliji. Dragović je već više od tri mjeseca na radaru Sampdorije i djelovalo je da je sve gotovo oko njegovog odlaska u Đenovu, međutim za sada i dalje nema konačnog dogovora.

Da li će ga biti je i dalje neizvjesno, do kraja prelaznog roka u Italiji ostalo je još svega pet dana, odnosno Dejan Stanković i njegov tim moraju da požure ako žele da angažuju iskusnog fudbalera Zvezde. Oko igračevih uslova nema nikakvih problema, međutim agent Aleksandra Dragovića, koji je već dugo u kontaktu sa Italijanima, još nije donio ponudu koja bi zadovoljila čelnike Crvene zvezde. Pričalo se o kratkoročnoj pozajmici, obeštećenju od milion evra, ali su se izgleda u Đenovi previše oslonili na "dobru volju" sa Marakane u nadi da će pustiti Dragovića. To za sada nije bio slučaj...

Italijanski list "Korijere delo Sport" u današnjem broju navodi da pregovori oko Dragovića idu u dobrom smjeru i da je Sampdorija naoštrena da pred kraj prelaznog roka dovede igrače koji će Stankoviću pomoći da obezbijedi opstanak. Stigli su već Sam Lamers, Bram Neitink i Alesandro Zanoli, blizu je Mikael Kisans, a traže još napadača i štopera kako bi zaokružili tim.

Pretpostavka je da ako se iskomplikuje situacija oko Dragovića i obistine riječi Zvezdana Terzića da "ne može nigdje ove zime", onda će se Sampdorija okrenuti rješenjima iz Italije. Dragovićeva želja je bila da se oproba u Seriji A, međutim i da ostane u Zvezdi - očekuje se profesionalizam kakav ga prati čitavu karijeru tokom koje je upisao i 100 nastupa za reprezentaciju Austrije.

Dragović je u Crvenu zvezdu došao u ljeto 2021. godine kako bi ostvario dječački san, i do sada je odigrao 79 utakmica i postigao četiri gola. Sa crveno-bijelima je osvojio duplu krunu.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC