• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRAGOVIĆ "ISKUKAO" TRANSFER, NAPUŠTA ZVEZDU! Napustio pripreme u Turskoj, odlazi da se bori za opstanak!

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Dragović je došao u Crvenu zvezdu da ostvari dječački san, ali je poslije godinu i po dana opet poželio da ode u inostranstvo.

 Dragović napušta Zvezdu Izvor: MN PRESS

Više od dva mjeseca traje saga oko odlaska Aleksandra Dragovića iz Crvene zvezde, a izgleda da je rukovodstvo na kraju popustilo i dozvolilo iskusnom štoperu da ode već ove zime sa "Marakane". Dragović je u utorak napustio pripreme u Antaliji i došao u Beograd, odakle će danas otputovati u Italiju na završnicu pregovora sa Sampdorijom i najvjerovatnije potpisati ugovor sa njima, prenosi "Mozzart Sport".

Crvena zvezda će tako potpuno neočekivano ostati bez jednog od najboljih fudbalera koji je insistirao da se oproba u Italiji u dresu Sampdorije kod Dejana Stankovića, gdje će zajedno pokušati da izbore opstanak.

"Dragović ostaje sigurno. Bilo je interesovanje Sampdorije, ali niko iz kluba nas nije kontaktirao, već direktno igrača. Dragović je izrazio želju da se oproba u Seriji A, međutim, poslije razgovora prihvatio je da je potreban Crvenoj zvezdi. I poslije toga shvatio je da nema promil šanse da ide iz kluba. Tim činom smo pokazali da nismo počeli da slavimo šampionsku titulu i da nam je svaki igrač potreban", rekao je generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić na početku priprema, ali se potom još jednom dokazalo da je "prelazni rok živa stvar", kako to vole da kažu u Zvezdi.

Za sada nije poznato koliko će Crvena zvezda zaraditi od Aleksandra Dragovića, ako će i išta. Prvobitno je tim iz Đenove nudio "suvu pozajmicu" do kraja sezone, dok se potom spominjala i suma od milion evra, što djeluje približnije stavovima sa Marakane jer djeluje nevjerovatno da bi se Dragović ponovo vratio u klub od ljeta.

Austrijanac srpskog porijekla je u Crvenu zvezdu došao u ljeto 2021. godine kako bi ostvario dječački san, ali izgleda da se zadovoljio poslije 79 utakmica i četiri gola, bez ulaska u Ligu šampiona.

Ovo najvjerovatnije znači da Crvena zvezda neće dozvoliti odlazak Strahinje Erakovića, dok će Dragovića mijenjati novopridošlica Uroš Spajić. Trenutno nije spreman zbog teže povrede, ali su u Zvezdi najavili da bi mogao da bude "u pogonu" od kraja marta ili početkom aprila.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC